U bent hier: Home Page › Nieuws › Nieuws

Nieuws

Varia: GROTE CLUB ACTIE EEN SUCCES VOOR CJBM
   (21-02-2018)

GROTE CLUB ACTIE EEN SUCCES VOOR CJBM

 

In het laatste kwartaal van 2017 lieten veel leden van CJBM zich van hun beste kant zien. Een gedenkwaardig jaar, want het was niet eerder voorgekomen dat binnen 3 weken alle eerste 150 loten verkocht werden. Onze secretaris, Henny Wijs, is een werkelijk wijs en vooruitziend man en bestelde er nog eens 50 extra bij de organisatie van De Grote Club Actie. Ook deze "laatste lootjes" vonden snel hun weg. Begin december was de trekking en op enkele loten viel een prijs. Wanhoop niet, want misschien is 2018 uw geluksjaar. Opnieuw zullen wij dan een beroep op u allen gaan doen en hopen dat jullie ons ook dan niet in de steek zullen laten.

Niet alleen het winnen van prijzen is belangrijk, maar mogelijk nóg belangrijker is dat een deel van jullie gekochte-loten-geld weer teruggesluisd wordt naar onze club.

Twee weken geleden mochten wij het mooie bedrag van €  420,=  op de bankrekening van onze CJBMrekening ontvangen. Dit bedrag zal volledig ten goede komen aan eventuele extra's voor ons nieuwe clubhuis.

Bij deze een dank aan alle leden die spontaan bijdroegen aan dit succes.

Tot weer in het laatste kwartaal van 2018.

 

Henny Wijs, secretaris.

(Terug naar boven)


NPC en NK's: 17 FEBRUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 1E TEAM MIDDELBURG TEGEN JBV NEDERLEK (LEKKERKERK)
   (18-02-2018)

17 FEBRUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE.  1E TEAM MIDDELBURG TEGEN JBV NEDERLEK (LEKKERKERK).

Zaterdag 17 Februari trad Middelburg-1 thuis aan tegen JBV Nederlek uit Lekkerkerk. De nummers 2 en 3 van de huidige stand tegen elkaar.De uitwedstrijd werd gelijkgespeeld. Dus nu proberen om wel de volle buit te pakken. Dit moest dan gebeuren met de volgende spelers: Ada, Chris, Filiberto, Theo, Ronald en Jeroen.

De 1e ronde waren de doubletten Filiberto en Theo, Ada en Jeroen, Ronald en Chris. Filiberto en Theo speelde op baan 1/2. Doordat er niet goed geplaatst werd ging deze wedstrijd verloren met 5-13. Ada en Jeroen begonnen sterk aan hun partij. Ada was goed aan het plaatsen en Jeroen schoot aardig. Maar bij een 7-0 voorsprong haperde het team. De tegenpartij kwam beter in hun spel en zo ging de wedstrijd verloren met 7-13. Ronald en Chris begonnen niet sterk, maar kwamen goed terug en kwamen zelfs op voorsprong met 10-9. Maar een slechte menne betekende ook voor hun een nederlaag. Tussenstand na de 1e ronde 0-3.

Dat betekende dus werk aan de winkel om op zijn minst nog een gelijkspel te halen. De 2e ronde gingen de volgende tripletten voor de winst. Ronald, Theo en Filiberto begonnen niet sterk. En kwamen zodoende op een 0-5 achterstand. Maar dat waren dan ook gelijk de laatste punten voor de tegenpartij. Met goed plaats en schietwerk werd en verdiend gewonnen met 13-5. Het ander triplet Ada, Chris en Jeroen kenden ook weinig moeite met hun tegenstander. Ook door goed spel werd er met 13-4 gewonnen.  De nieuwe tussenstand 2-3 betekende dat er zelfs nog gewonnen kon worden. 

Om dit te realiseren werd er goed door het team overlegd over welke doubletten er gevormd moesten worden. Op papier 2 sterke teams moesten de winst halen en misschien dat het 3e team voor een verrassing kon zorgen. Filiberto en Ada gingen voortvarend van start en kwamen op een 11-0 voorsprong. Hierna kwam de tegenstander nog wat terug in de wedstrijd, maar de winst ging naar ons team. Ronald en Jeroen kenden daarentegen een slechte start. Het plaatswerk van Ronald was niet goed en Jeroen was niet op schot. Bij een 0-7 achterstand besloten ze om te draaien. Jeroen plaatste heel goed en daar had de tegenstander geen antwoord op. En de keren dat er geschoten moest worden deed Ronald dat met verve. De achterstand werd hierdoor omgebogen naar een 13-7 overwinning. Dit betekende in ieder geval een gelijkspel. Maar kon het doublet Chris en Theo voor een verrassing zorgen? Daar leek het in het begin niet op. Maar bij een 1-8 achterstand begon het toch beter te lopen bij ons team en de tegenstander werd wat minder. En zo kwamen ze terug in de wedstrijd met zelfs een grote kans om de partij af te maken. Dit lukt helaas niet. bij een 12-11 achterstand schoot de tegenpartij met hun laatste bal de goed geplaatste bal van Theo weg en pakte 2 punten en wonnen zo de wedstrijd met 12-13.

Eindstand wederom een 4-4 gelijkspel. Een goed resultaat tegen een sterke tegenstander die nu de 1e plaats inneemt  Volgende week staat de uitwedstrijd tegen L'Esprit uit Schiedam (nummer 2) op het programma.

 

 Jeroen Adriaanse

 

Stand NPC Middelburg 1 na 10e speeldag op 17 Februari
1 JBV Nederlek Lekkerkerk 10 punten
2 L. Esprit 1 Schiedam 10 punten
3 Petangeske 1 Bergen op Zoom 10 punten
4 Middelburg 1 Middelburg 10 punten
5 Grand Cru '82 Leidschendam 8 punten
6 Midi 2 Delft 7 punten
7 PV Markeer 1 Hoek van Holland 5 punten

(Terug naar boven)


NPC en NK's: 17 FEBRUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 2E TEAM MIDDELBURG TEGEN VA-TOUT 4 (BREDA)
   (18-02-2018)

17 FEBRUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE.  2E TEAM MIDDELBURG TEGEN VA-TOUT 4 (BREDA)

De 10e speeldag van de NPC competitie alweer maar voor Middelburg 2 nog maar de 7e wedstrijd. Dat komt omdat de poule waarin wij in de 5e divisie ( 5007) spelen niet compleet is. Daardoor zijn er een aantal speeldagen waarop ons team vrij is. Zaterdag stond de thuis wedstrijd tegen Va-Tout 4 op het programma. Dit team staat op de ranglijst 2 punten voor ons op de 3e plaats met een saldo verschil van – 6 punten met ons. We willen graag omhoog op de ranglijst dus moest er gewonnen worden en wel met een saldo verschil van meer dan 6 punten. Ons team, in de vertrouwde opstelling met Mario,Banda,Demi,Maria,Michael en Myrthe had er zin in. Mario had wat last van een griepje wat hem niet in de ( door hem zelf) gewenste vorm bracht. Dat werd echter keurig door de rest van de groep opgevangen. In de eerste ronde speelden Banda en Michael als van oudst en werd de tegenstander met 13-2 verslagen. De eerste buit was binnen. Met in het achter hoofd de aanmoediging wensen van onze trouwe fans uit Portugal, Ian en Piet, moest het meer kunnen 

worden. En ja, Demi en Maria haalden ondanks een wat moeilijke beginfase ook de overwinning met 13-7 binnen. Wat een nek aan nek race leek te worden bij Myrthe en Mario leverde helaas een nederlaag op 10-13. Bij de ploeg geen spoortje van twijfel te ontdekken tijdens de eerste pauze dus op naar de tripletten wedstrijden. Maria, Mario en Myrthe konden helaas de dertien niet halen en verloren met 8-13. Daarvoor was de andere uitslag echter al bekend en hadden Banda, Demi en Michael hun partij al gewonnen met 13-7. Tussenstand dus 3-2 voor ons. In de laatste ronde, de zelfde teams bij ons als in de laatste ronde, moest het gebeuren. Of hij nu aspirientjes ingenomen had of niet, ik weet het niet, maar feit was dat Mario heel sterk bijgestaan door Myrthe de overwinning met 13-1 naar zich toe trokken. Voor de overwinning dus nog 1 winstpartij nodig. Demi en Maria knokten tot het uiterste voor een goed resultaat maar verloren in de eindfase met 11-13. Dus Banda en Michael moesten het doen. Een “gouden”duo zeker de laatste twee competitie wedstrijden. Wonnen daarin gewoon al hun 6 wedstrijden in de tripletten bijgestaan door Demi. Petje af voor deze prestatie. En inderdaad ze bezorgden Middelburg 2 de overwinning op Va-Tout 4 met 5-3 en een saldo van + 31. Dat is nog eens zaken doen de derde plaats op de ranglijst is nu voor ons. Als ploeg bedanken we de toeschouwers die ons gesteund hebben en regelmatig voor applaus zorgden bij goed gespeelde boules.

Piet Rottier  

Stand NPC Middelburg 2 en 3 na 10e speeldag op 17 Februari
1 Jdb Dongen 2 Dongen 14 punten
2 Jdb Dongen 3 Dongen 9 punten
3 Middelburg 2 Middelburg 7 punten
4 Va Tout 4 Breda 7 punten
5 Va Tout 3 Breda 3 punten
6 Middelburg 3 Middelburg 2 punten

 

(Terug naar boven)


Clubcompetities: GEZOCHT: JEU-DE-BOULERS VOOR DE JAARLIJKSE "BOELUUSCOMPETITIE".
   (13-02-2018)

GEZOCHT: JEU-DE-BOULERS VOOR DE JAARLIJKSE "BOELUUSCOMPETITIE".

 

Ieder jaar wordt in het begin van de lente een magnifiek toernooi gespeeld, genoemd naar het (splinternieuwe) clubhuis van Club Jeu de Boules Middelburg: " 't Boel'uus".

Heuglijk is dat er ook ieder jaar meer belangstelling voor bestaat. Ook in 2018 gaat dit gewilde toernooi voor doubletten (2 spelers per team) van start en wel op alle donderdagen vanaf 12 april (daarna dus 19 en 26 april én op 3, 17 en 24 mei).

De teams zijn verdeeld in twee categorieën.

In de A-poule komen alleen de 2 leden, als team, met een licentie (club of wedstrijdlicentie) in aanmerking. In de B-poule mag hooguit  één deelnemer een licentie hebben, maar is niet noodzakelijk  dus.

Per speeldag speel je 3 partijen.

Elke jeu-de-bouler kan met een maatje (dus ook niet leden van CJBM) inschrijven voor deze unieke competitie. Durft u het aan? Bepraat je buurman/vrouw of goede kennis en schrijf je als team in per mail: lwoutzout@zeelandnet.nl of bel met Leo Wouters  06-24667977  of Henny Wijs 06-27201085.

In ons clubhuis hangt een inschrijflijst. Het is maar dat u het weet.

Kijk ook op onze CJBMsite op www.cjbm.nl

Er zijn prachtprijzen te winnen in natura.

 

Voor affiche Boeluuscompetitie: KLIK HIER

 

Webredactie: Berend-Jan van Hoeckel

(Terug naar boven)


Toernooien CJBM: SEXTETTENTOERNOOI 4 FEBRUARI 2018.
   (09-02-2018)

SEXTETTENTOERNOOI 4 FEBRUARI 2018.

 

Afgelopen zondag 4 februari werd weer het jaarlijkse Sextettentoenooi gehouden bij onze club voor eigen leden. Dit jaar waren er 10 teams samengesteld. Deze gingen met elkaar de strijd aan om dit toernooi te winnen.

Iedere ronde werd er gespeeld in een tête-à-tête, doublet en triplet.

Er werden totaal 5 rondes gespeeld. En hierin waren in totaal 15 punten te halen.

Er werd weer met veel enthousiasme op het scherpst van de snede gespeeld. Het leuke van dit toernooi is dat je echt als een team speelt. Wanneer je zelf klaar bent ga je je teamgenoten aanmoedigen of ze komen dat bij jou doen.

Dit jaar was er één team dat er met kop en schouders boven uit stak door maar 3 partijen te verliezen. Dit team haalde dus een eindscore van 12 gewonnen wedstrijden en een saldo van +51.

 

Dit team bestond uit: Sjaak Buijck, Patrick Bruggeman, Mario de Filippis, Salvador Prior, Myrthe Adriaanse en Jeroen Adriaanse.

Op de 2e plaats eindigde het team Jan Limonard

Op de 3e plaats het team van Piet Versluijs

Op de 4e plaats het team van Hans Kole.

 

Tekst: Jeroen Adriaanse

Webredactie: Berend-Jan van Hoeckel

(Terug naar boven)


Varia: DE NIEUWE BOELPRAOT IS UIT (2018 nummer 1)
   (09-02-2018)

DE NIEUWE BOELPRAOT 2018 NUMMER 1 IS UIT.

Beste leden van CJBM,

Een nieuw jaar en dus ook een nieuwe jaargang van ons clubblad DE BOELPRAOT. Na vele prachtige jaren heeft Tineke Bravenboer haar redactietaak neergelegd en kwam Jeroen Adriaanse haar werk overnemen. In de nieuwe BOELPRAOT kun je zien dat hij zijn nieuwe functie op voortreffelijke wijze heeft ingevuld. De redactie is zeer verguld met zijn komst en invulling van zijn werk, zodat u er van verzekerd kunt zijn dat ook in 2018 weer 7 clubbladen BOELPRAOT zullen verschijnen.

BOELPRAOT 2018 nummer 1, staat bol van interessante nieuwtjes en oproepen én van gezellige weetjes. Belangrijk is ook uw komst naar de jaarvergadering op woensdag 28 maart 2018. Praat en denk mee over onze club. Uw stem wordt gehoord en is van onschatbare waarde. Mogen we op uw komst rekenen?

De redactie van BOELPRAOT wenst u veel leesplezier.

BOELPRAOT 2018 NUMMER 1:  KLIK HIER

 

(Terug naar boven)


NPC en NK's: 27 JANUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 1E TEAM MIDDELBURG TEGEN PV MARKEER (HOEK VAN HOLLAND)
   (28-01-2018)

27 JANUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE.  1E TEAM MIDDELBURG TEGEN PV MARKEER (HOEK VAN HOLLAND)


De selectie die deze dag aan de slag zou moeten bestond uit Theo de Jonge, Fabian Moes, Theun Kamermans, Chris Lokerse, Ada Wouters en Ronald Adriaanse.
Echter, de griep sloeg toe bij Ada, en vervanging voor haar werd gevonden in de persoon van Els Dingemanse.
Goed gemotiveerd begonnen wij aan de eerste ronde met de volgende doubletten: Theo-Fabian, Chris-Theun en Els-Ronald. De start was helaas niet zo best. Het eerste doublet wat klaar was, Els en Ronald, verloor deze ronde met 10-13. Theo en Fabian haalden dezelfde prestatie. Chris en Theun hadden er zin in, en maakten er een lange partij van. Na 1 uur en drie kwartier hadden ze echter wel gewonnen en wel met 13-10. De eerste ronde eindigde dus met een 1-2 achterstand.

In de tweede ronde bestonden de tripletten uit Theo - Theun - Chris  en Els - Fabian - Ronald. Dit liep direct een stuk beter. Als snel was de partij van Els, Fabian en Ronald klaar,  13-3 winst. Uiteraard deden Chris, Theun en Theo er langer over, maar het resultaat was positief:  12-6 winst. Na de tweede ronde werd  de achterstand dus omgezet in een 3-2 voorsprong.
Onder het genot van een colaatje hebben we de samenstelling van de doubletten iets omgezet.

De derde en laatste ronde speelde de volgende doubletten: Theun - Chris,  Els -  Fabian  en Theo - Ronald. Bij Theo en Ronald liep het lekker. Al snel een 5-0   voorsprong, maar in de 2 daarop volgende mène's opeens een 5-7 achterstand. Echter de volgende mène pakten ze 5 punten, en de daarop volgende mène nog 3, en klaar was de partij. Een gelijkspel was toen in ieder geval al binnen. Bij Els en Fabian liep het ook lekker, al snel hadden ook zij een mooie voorsprong. Bij de stand 9-7 moest Els met haar laatste bal schieten voor het punt. Dit deed ze fantastisch, zelfs een blijver, dus 2 punten erbij. De volgende mène plaatste Markeer met de laatste bal de bal op punt, vlakbij de but. Fabian schoot op het butje, maar deze ging echter niet uit.  Dat was nu ook niet nodig, de beste bal van Markeer lag hierdoor op ruim 2 meter. Els plaatste moeiteloos twee ballen er bij, en de winst was een feit.
Ook nu waren Chris en Theun het langst bezig. Zij konden echter de partij niet in winst om zetten en verloren met 8-13

Einduitslag  CJB Middelburg 1 - PV Markeer: 5-3

Een woord van dank voor Els, je bent geweldig ingevallen. Goed gespeeld.

 

Ronald Adriaanse

 

Stand NPC Middelburg 1 na 6e speeldag op 27 Januari
1 L. Esprit 1 Schiedam 10 punten
2 JBV Nederlek Lekkerkerk 9 punten
3 Middelburg 1 Middelburg 9 punten
4 Petangeske 1 Bergen op Zoom 8 punten
5 Midi 2 Delft 7 punten
6 Grand Cru '82 Leidschendam 6 punten
7 PV Markeer 1 Hoek van Holland 5 punten

(Terug naar boven)


NPC en NK's: 13 JANUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 2E EN 3E TEAM MIDDELBURG TEGEN ELKAAR.
   (15-01-2018)

13 JANUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE.  2E EN 3E  TEAM MIDDELBURG TEGEN ELKAAR.

 

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Dus ook voor ons jonge NPC team Middelburg 2. Er moest voor een thuiswedstrijd aangetreden worden tegen Middelburg 3. Een team van allemaal ervaren spelers en speelsters waarvan in de eerste competitiewedstrijd werd verloren met 3-5. Revanche gevoelens voerden bij Mario, Michael, Myrthe, Maria, Demi en Banda de boventoon. Een echte “pep-talk” was daarom niet nodig voor deze wedstrijd toen er aangetreden moest worden voor de eerste partijen. Henny, Els, Wim Koster, Jaap Mesu ,Erna en Jorien waren de tegenstanders bij Middelburg 3. Mario/Myrthe en Michael /Banda wonnen hun eerste wedstrijd met 13-8. Maria/Demi begonnen heel ongelukkig hun partij waardoor ze rap met 0-8 achterstonden. Er werd sterk teruggevochten naar 6-8 waarna Els en Wim 4 punten op de mat legden. 6-12 werd daardoor de stand en de moed zonk me in de schoenen. Maar de meiden vochten zich heel koelbloedig terug en zegevierden met 13-12. 3-0 voorsprong voor ons. Dat zag er goed uit. Op naar de triplette wedstrijden. Mario, Myrthe en Maria wonnen hun wedstrijd koeltjes met 13-4. Michael, Banda en Demi, waarbij vooral de laatste twee in een geweldige vorm staken, hadden wat meer moeite maar wonnen toch met 13-11. 5-0 dus voor ons ploegje. De eerste wedstrijd was in de “Pocket” maar nog geen feest. Er waren nog drie wedstrijden te gaan en aan de gezichten van de tegenstanders te zien gingen ze die niet zonder slag of stoot weggeven. Alle koppels uit de eerste wedstrijden bleven gehandhaafd. Mario/Myrthe wonnen met 13-9, Michael/Banda met 13-5 en Maria/Demi speelden weer een erg spannende wedstrijd tegen Els en Wim en die lieten zich dit keer niet meer verassen. 11-13 in een mooie, spannende wedstrijd.

Een 7-1 overwinning voor Middelburg 2 dat hiermee na twee nederlagen en drie gelijke spelen de eerste overwinning binnen sleepte.

 

Piet Rottier

Webredactie: Berend-Jan van Hoeckel

 

Stand NPC Middelburg 2 en 3 na 6e speeldag op 9 december
1 Jdb Dongen 2 Dongen 10 punten
2 Jdb Dongen 3 Dongen 7 punten
3 Va Tout 4 Breda 7 punten
4 Middelburg 2 Middelburg 5 punten
5 Va Tout 3 Breda 3 punten
6 Middelburg 3 Middelburg 2 punten

(Terug naar boven)


NPC en NK's: 13 JANUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 1E TEAM MIDDELBURG TEGEN GRAND CRU '82 1 (LEIDSCHENDAM)
   (14-01-2018)

13 JANUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 1E TEAM MIDDELBURG TEGEN GRAND CRU '82 1 (LEIDSCHENDAM)

 

Zaterdag 13 januari stond de verste uitwedstrijd voor Middelburg 1 op het programma. Tegenstander was Grand Cru ’82 1 uit Leidschendam.

Het team dat zou spelen bestond uit Marco en Ada Wouters, Fabian Moes, Filiberto Dè Filippis en Ronald en Jeroen Adriaanse. Echter Filiberto kreeg begin deze week een tegenslag te verwerken. Lichamelijke klachten welke hem voorlopig aan de kant houden. We hopen dat Filiberto spoedig zal herstellen en weer snel een balletje komt gooien. Gezien de overige spelers van het 1e team om verschillende redenen niet konden spelen werd er een beroep gedaan op Arie Rook. Hij was gelukkig bereid om mee te gaan.

Ook de reis verliep weer niet volgens plan door een afgesloten Heijnenoordtunnel waardoor we weer redelijk laat aankwamen op plaats van bestemming.

In de 1e ronde speelde Ada en Marco een goede partij. Ze liepen al snel uit naar een riante voorsprong. Op 0-12 kreeg de tegenstander nog een paar puntjes. Maar uiteindelijk werd er met 2-13 gewonnen. Ronald en Jeroen hadden op papier een sterke tegenstander. De Grand Cru ’82 doublettenkampioen van 2017. Maar deze stak niet in een goede vorm. Ronald en Jeroen speelden wel een goede partij en wonnen dan ook verdiend met 3-13. En toen was het wachten, wachten, wachten en nog eens wachten....De partij van Arie en Fabian duurde maar liefst 2 uur. Puntje voor puntje ging het gelijk op. Arie speelde een dijk van een wedstrijd, maar Fabian was niet helemaal lekker op schot. Toch wisten ze de partij naar zich toe te trekken  met een 10-13 overwinning. Tussenstand 0-3 in ons voordeel.

In de 2e ronde speelden Ada, Marco en Ronald samen. Ze begonnen voortvarend en namen een 0-9 voorsprong. Op 3-9 kreeg Ronald de kans om met de laatste bal te schieten voor 4 en zodoende voor de partij. Echter was het schot desastreus. In plaats van de overwinning een punt voor de tegenpartij. Hierna lukt niks meer en werd er nog met 13-9 verloren. Het andere triplet, bestaande uit Fabian, Arie en Jeroen begon juist minder. Arie speelde wederom sterk, maar dat was niet genoeg. Op een 7-2 achterstand  zijn Fabian en Jeroen gewisseld van positie en dat pakte goed uit. Er werd nog met 10-13 gewonnen. Tussenstand 1-4 in ons voordeel. Dus verzekerd van een punt. Maar we willen meer.

Ronde 3 bestond uit dezelfde koppels als de 1e ronde. Zolang als hun eerste partij duurde maakte Arie en Fabian nu gelijk korte metten met hun tegenstander. Fabian schoot weer als vanouds alles raak. Een terechte 2-13 overwinning waarmee de dagzege in de pocket zat. En dat was maar goed ook. Want Ronald en Jeroen speelden een slechte wedstrijd tegen dezelfde tegenstander als in de 1e ronde. En nu werd er met 13-5 verloren. Marco en Ada waren goed bezig. Ze liepen uit naar een 4-10 voorsprong. Maar in slechts 2 mènes werd dit door de tegenstander teniet gedaan. En werd er met 13-10 verloren. Eindstand 3-5 in het voordeel van Middelburg 1.

Na 3 wedstrijden op rij te hebben verloren hebben we nu eindelijk weer een keer gewonnen. Hiermee zijn we ook gelijk van de laatste plaats af. Op naar de volgende wedstrijd op zaterdag 27 Januari thuis tegen  PV Markeer 1.

 

Jeroen Adriaanse

Webredactie: Berend-Jan van Hoeckel

 

Stand NPC Middelburg 1 na 6e speeldag op 9 December
1 L. Esprit 1 Schiedam 10 punten
2 JBV Nederlek Lekkerkerk 9 punten
4 Middelburg 1 Middelburg 7 punten
3 Petangeske 1 Bergen op Zoom 6 punten
5 Grand Cru '82 Leidschendam 6 punten
6 Midi 2 Delft 5 punten
7 PV Markeer 1 Hoek van Holland 5 punten

 

 

(Terug naar boven)


Toernooien CJBM: BELGIË WINT HET JEU-DE-BOULES SNERTTOERNOOI IN MIDDELBURG
   (08-01-2018)

BELGIË WINT HET JEU-DE-BOULES SNERTTOERNOOI IN MIDDELBURG

 

Op zondag 7 januari 2018 werd het jaarlijkse Jeu-de-Boules Snerttoernooi gespeeld op de terreinen van Club Jeu de Boules Middelburg. Met dit toernooi wordt het nieuwe jaar ingeluid. Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door Van Der Valkhotel Middelburg, die de "snert" beschikbaar stelde. Er kwamen 38 teams op af uit Zeeland, Brabant en België. Gestreden werd om aantrekkelijke prijzen in natura in de spelvorm van doubletten (een team bestaat dus uit 2 personen). De start was om 10.00 uur en pas om 18.30 uur kon het eindsignaal gegeven worden, een bewijs dat men vol overgave aan dit toernooi deelnam voor een hoge eindpositie. Uiteindelijk kan er maar één winnaar zijn en ging de hoofdprijs dit jaar naar het Belgische team van Patrick van Lent. Alle overige prijzen van het hoofdtoernooi, het B-toernooi en de troostprijzen gingen naar de deelnemers van de thuisclub van Middelburg.

 

Uitslagen Hoofdtoernooi:

Patrick v.Lent met zijn compaan Belgie.

Fabian Moes/Jeroen Adriaanse  CJBM

Ada Wouters/ Marco Wouters    CJBM

Chris Lokerse/Jan Limonard         CJBM

 

Uitslagen Troost toernooi:

Filiberto de Filippis/Myrthe Adriaanse CJBM

Jos de Goffau/Eddy Malicki                      CJBM

 

Uitslagen B. Toernooi:

Frans Hoornick/Coby de Goffau             CJBM

Salvator Prior/Ria v.d. Heijden                CJBM

Arie Rook/Jorien Kamermans                 CJBM

 

Terugkijkend kan men opnieuw spreken van een zeer geslaagd Snerttoernooi.

Het volgende leuke toernooi waar je je voor kunt opgeven is het SEXTETTENTOERNOOI dat gespeeld wordt op zondag 4 februari 2018. Opgeven op de lijst in ons clubhuis.

 

Namens de wedstrijdcommissie: Leo Wouters.

Webredactie: Berend-Jan van Hoeckel

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - [Volgende >>]

Zoek in site:
           

    

    

Laatste nieuws:

21-02-2018

GROTE CLUB ACTIE EEN SUCCES VOOR CJBM

Lees meer...

18-02-2018

17 FEBRUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 1E TEAM MIDDELBURG TEGEN JBV NEDERLEK (LEKKERKERK)

Lees meer...

18-02-2018

17 FEBRUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 2E TEAM MIDDELBURG TEGEN VA-TOUT 4 (BREDA)

Lees meer...

13-02-2018

GEZOCHT: JEU-DE-BOULERS VOOR DE JAARLIJKSE "BOELUUSCOMPETITIE".

Lees meer...

09-02-2018

SEXTETTENTOERNOOI 4 FEBRUARI 2018.

Lees meer...

    

Kalender:
« Februari 2018 »
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Inloggen:

Ogenblik a.u.b. ...