U bent hier: Home Page › Nieuws › Nieuws

Nieuws

Varia: HELP JIJ DE ROMMELMARKTMEISJES?
   (15-03-2018)

HELP JIJ DE ROMMELMARKTMEISJES?

 

Op zaterdag 14 april wordt onze Club Jeu de Boules weer helemaal herschapen tot een uit de kluiten gewassen ROMMELMARKT. We zijn er allemaal al een beetje aan gewend dat 3 x per jaar de boulesballen in de kast blijven en dat ons clubhuis, de buitenbanen en de bouleshal volgestouwd staan met kramen vol snuisterijen die een mogelijk andere bestemming krijgen en dat voor een leuk spotprijsje. Het geheel is altijd erg sfeervol en kleurrijk en als het zonnetje meewerkt kunnen we rekenen op zeker 1000 bezoekers. Vooraf heeft Koos Barto alle publiciteit in gang gezet om veel "stands" van buitenaf te verhuren. Het hele jaar door hebben veel leden gezorgd voor 2 redelijk volle containers met overtollig huisraad dat onder toezicht van Rinus e.a. met graagte opgeslagen wordt.

Zoals u afgelopen week al bemerkt hebt ziet u twee lieve liddames met papiertjes wapperen en iedereen persoonlijk vragen of ze een steentje qua hulp willen bijdragen. Anneke Nillessen en Ank Wisse hebben de taak op zich genomen om de vele vrijwilligers, die bij deze Rommelmarkt absoluut nodig zijn, te ronselen.  Want mensen achter de kraam, mensen die helpen opbouwen en spullen naar de kramen willen brengen, mensen die op het eind van de middag helpen met opruimen en afbreken, zijn werkelijk onmisbaar.

Help jij de rommelmarktmeisjes? Dat kan als je ze op de club ziet, maar denk je dat je een hulp kunt zijn en je wilt je NU aanmelden?

 

Dat kan op mail:

 

Bedenk dat je inspanning goud waard is en dat komt op vele manieren tot uiting in ons juweel van een clublokaal. Want daar gaat de opbrengst naar toe.

 

Namens de Rommelmarktcommissie: Koos Barto

 

(Terug naar boven)


Varia: 28 MAART 2018. LEDENVERGADERING. U KOMT?
   (13-03-2018)

28 MAART 2018. LEDENVERGADERING. U KOMT?

 

Op woensdag 28 maart 2018 om 20.00 uur is de jaarlijkse ledenvergadering.

Nu kunt u uw schouders ophalen en zeggen "laat de boeren maar dorsen". Maar bij boulen geldt als eerste regel: "sportiviteit". Wegblijven van andere zaken die belangrijk zijn voor uw hobby – boulen – getuigt niet echt van sportief zijn. CJBM is ook het hebben van liefde voor de club. Die liefde vertaalt zich vaak ook in onze talloze vrijwilligers. Ook besturen is een vrijwilligheid. Hierin worden talloze zaken behandeld , voorgelegd en/of gesmeed. Ook vragen van leden worden doorgenomen. Neem nu maar eens de grootste klus van afgelopen jaar, het verwijderen en plaatsen van een nieuw clubhuis. Daar kwam heel veel organisatorisch talent bij te pas. Vorig jaar zat u op deze tijd nog in ons knusse maar

verouderde clubgebouw en nu in een schitterend onderkomen waar alle clubs stikjaloers op zijn. Hoe dan ook, de club is het waard om ook uw stem te horen. Ook luisteren wat er leeft is even belangrijk.

Het bestuur en uw medeclubgenoten rekenen op uw aanwezigheid op 28 maart. Bent u verhinderd? Dat kan, maar heb de beleefdheid om u even af te melden op

(Terug naar boven)


NPC en NK's: 10 MAART 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 2E TEAM MIDDELBURG TEGEN DONGEN 2 (DONGEN).
   (12-03-2018)

10 MAART 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 2E TEAM MIDDELBURG TEGEN DONGEN 2 (DONGEN).

Dongen 2 was in de voorgaande wedstrijd al kampioen geworden in poule 5007 en was nog steeds ongeslagen. Onze felicitaties vergezeld van een echte Zeeuwse bolus konden Middelburg 2 niet aan de overwinning helpen. Deze ploeg steekt met kop en schouders boven de andere ploegen uit.

Wij hadden echter wat recht te zetten na de nederlaag in de heenwedstrijd en de goede resultaten van de laatste tijd. Deze zaterdag waren we weer compleet en geloof me ze hadden er zin in. De overtuiging was er dat er toch 1 of 2 punten gepakt konden worden. Michael als stuwende kracht voor zijn ploeggenoten Banda, Maria, Myrthe, Demi en Mario zorgde voor een overwinning samen met Banda in de eerste partij en nog wel met 13-2. Hoopgevend dus. Helaas moesten Maria en Demi na een goede wedstrijd toch het onderspit delven met 8-13 en overkwam het team van Myrthe en Mario het zelfde lot 5-13. We wisten het. Tegen deze ploeg mag je bijna geen foutjes maken want dat straffen ze onmiddellijk af. Dus 1-2 achter.

Nog geen nood aan de man. De tripletten moesten voor ons de doorbraak worden om met 3-2 voor te komen. Dat lukte bijna. Zowel het team Michael, Banda en Demi als het team van Mario,Myrthe en Maria verloren op het nippertje met 12-13 in een spannende strijd. Wat waren die van Dongen opgelucht met deze stand. Hun eerste gelijkspel mogelijk zelfs verlies partij was dichtbij.

 In de laatste doubletten verloren Maria en Demi met 11-13 en Mario en Myrthe met 2-13. Helaas geen punten. Lichtpuntje was natuurlijk weer Michael en Banda die 13-11 lieten noteren in een heel spannende partij. Eindstand 2-6

Al met al maar twee partijen met een slecht resultaat. Bij de andere partijen had de stand net zo goed andersom kunnen zijn. Vergeleken met het begin van de competitie is dit team geweldig gegroeid. Een tweede plaats op punten zal nog mogelijk zijn, maar naar het saldo kijkend zal het dan waarschijnlijk de derde plaats worden. Hulde aan de toeschouwers. Voor ons een geweldige steun en een teken dat de NPC competitie binnen de vereniging leeft. Iedereen bedankt voor de steun.

Piet Rottier

Stand NPC Middelburg 2 en 3 na 12e speeldag op 24 Februari
1 Jdb Dongen 2 Dongen 18 punten
2 Jdb Dongen 3 Dongen 9 punten
3 Middelburg 2 Middelburg 9 punten
4 Va Tout 4 Breda 7 punten
5 Middelburg 3 Middelburg 6 punten
6 Va Tout 3 Breda 3 punten

(Terug naar boven)


NPC en NK's: 10 MAART 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 1E TEAM MIDDELBURG TEGEN MIDI (DELFT).
   (11-03-2018)

10 MAART 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 1E TEAM MIDDELBURG TEGEN MIDI (DELFT).

Zaterdag 10 maart speelde Middelburg-1 hun laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander was MIDI uit Delft. Deze had er erg veel zijn in, want ze stonden al om kwart voor elf voor een gesloten hek bij ons complex. Middelburg-1 moet de laatste 2 wedstrijden winnen om eventueel nog in aanmerking te komen voor het kampioenschap.

De eerste stap hiervoor moest gemaakt gaan worden door het volgende team: Ada, Marco, Theun, Chris, Piet en Fabian.

In de 1e ronde speelde Fabian en Piet een goede partij. Met goed plaats- en schietwerk werd er een verdiende 13-5 overwinning behaald. Daarentegen liep het bij Chris en Theun een stuk minder. Vooral Theun had zijn vorm vandaag niet te pakken. Gevolg was dan ook een 6-13 nederlaag. Ada en Marco speelde tegen een sterke tegenstander. Mede door wat gelukkige ballen voor de tegenpartij verloren Ada en Marco met 5-13.

In de 2e ronde was dus duidelijk wat er moest gaan gebeuren. Beide doubletten moesten gewonnen worden. Helaas ging het bij het triplet van Fabian, Piet en Theun niet goed. In een voor tripletten snelle partij werd er met 4-13 verloren. Het andere triplet Ada, Marco en Chris gingen goed van start. Door goed spel namen ze een verdiende voorsprong. Bij 12-8 haperde het even. Punt voor punt kwam de tegenpartij dichterbij. Tot de stand 12-12 was. Met nog 2 ballen tegen 2 ballen plaatste Marco een bal vlak bij de but. De tegenstander schoot deze bal, maar had de pech dat de but verging richting een bal van ons team. Echter was er nog meer dan 1 meter ruimte om dit te verbeteren. De tot dan toe goed plaatsende tegenstandster kwam niet dichterbij. En zodoende werd dit duel gewonnen met 13-12. Stand na de 2e ronde 2-3.

Alles is dus nog mogelijk in de 3e ronde. Geen wijzigingen in de samenstelling. Ook nu speelde Piet en Fabian weer een goede partij. En waren wederom snel klaar. Dit keer met een 13-7 overwinning in de pocket. Ada en Marco speelde een veel mindere partij.  Ze kwamen nog wel op voorsprong, maar wisten dit niet vast te houden.  En daardoor verloren ze met 9-13. Om nog een punt over te houden aan de onderlinge ontmoeting moesten Chris en Theun hun partij winnen. Hier leek het in het begin niet op. Maar ze kwamen steeds beter in de wedstrijd. Bij een 10-12 achterstand speelde ze een sterke menne en pakte ze 3 punten en hiermee ook de overwinning.

De eindstand tussen Middelburg-1 en MIDI werd dus een 4-4 gelijkspel. Dit resultaat is waarschijnlijk niet voldoende om nog kampioen te worden. Dit is afhankelijk van de overige uitslagen in de poule. Over 2 weken speelt Middelburg-1 in Bergen op Zoom hun laatste wedstrijd van dit seizoen in de NPC.

Bij deze wil ik ook het publiek weer bedanken die ons zijn komen aanmoedigen. Leuk dat er volop leden zijn die de moeite nemen om te komen kijken.

Jeroen Adriaanse

Stand NPC Middelburg 1 na 12e speeldag op 24 Februari
1 JBV Nederlek Lekkerkerk 14 punten
2 Middelburg 1 Middelburg 13 punten
3 Petangeske 1 Bergen op Zoom 12 punten
4 L. Esprit 1 Schiedam 11 punten
5 Grand Cru '82 Leidschendam 9 punten
6 Midi 2 Delft 8 punten
7 PV Markeer 1 Hoek van Holland 5 punten

(Terug naar boven)


NPC en NK's: 10 MAART 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 3E TEAM MIDDELBURG TEGEN VA-TOUT 4 (BREDA).
   (11-03-2018)

10 MAART 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 3E TEAM MIDDELBURG TEGEN VA-TOUT 4 (BREDA).

Op zaterdag 10 maart 2018 is in Middelburg de twaalfde speeldag voor de NPC gespeeld. Middelburg 3 moest aantreden tegen Va-Tout 4 uit Breda.

Wim en Jorien wisten na een fikse achterstand hun partij uiteindelijk met 13-12 te winnen. Henny en Els wisten na een spannende partij ook hun partij in een 13-12 overwinning af te sluiten. Helaas verloren Arie en Erna hun partij kansloos met 4-13. Stand na de eerste speelronde 2-1 voorsprong.

De tweede speelronde werd er triplet gespeeld. Jorien,Els en Wim wisten overtuigend hun partij met 13-3 te winnen. Erna,Arie en Henny verloren nip hun partij met 12-13. Stand na de tweede speelronde een 3-2 voorsprong voor Middelburg 3.

De laatste 3 partijen doublet moest de beslissing brengen. Erna en Henny verloren hun partij kansloos met 5-13. Arie en Els versloegen hun tegenstander ruim met 13-4 en ook Wim en Jorien wisten hun tegenstander met ruime cijfers te verslaan 13-5.

Dit betekent dat na de derde speelronde uiteindelijk een 5-3 winstoverwinning werd behaald op onze gasten uit Breda.

Henny Wijs

Stand NPC Middelburg 2 en 3 na 12e speeldag op 24 Februari
1 Jdb Dongen 2 Dongen 18 punten
2 Jdb Dongen 3 Dongen 9 punten
3 Middelburg 2 Middelburg 9 punten
4 Va Tout 4 Breda 7 punten
5 Middelburg 3 Middelburg 6 punten
6 Va Tout 3 Breda 3 punten

(Terug naar boven)


Clubcompetities: 8 MAART 2018. FINALE VAN WINTERDOUBLETTEN 2018
   (09-03-2018)

8 MAART 2018. FINALE VAN WINTERDOUBLETTEN 2018

 

Afgelopen donderdagavond op 8 maart was de finaledag van de doubletten WINTERCOMPETITIE..

5 spannende donderdagavonden vanaf 11 januari werd er in ons boulodrôme gestreden om zo hoog mogelijk op de ranglijst te kunnen eindigen. Dat een eerste plaats niet voor iedereen is weggelegd is heel logisch, maar toch ga je er voor. Geen eerste plaats wil nooit zeggen dat je niet met plezier aan deze wintercompetitie hebt deelgenomen. Een uitdaging voor een volgende keer blijft het altijd.

14 Teams hadden zich voor deze Wintercompetitie ingeschreven en speelden elke avond 3 partijen. Dat je soms met een verassend resultaat 's avonds naar huis ging, als je gewonnen had van een veel sterker team, was altijd mogelijk. Daarna lekker slapen met een tevreden gevoel.

Vanaf het begin gaven de huidige winnaars hun eerste plaats echter niet meer af en zo werd deze finaledag uiteindelijk afgesloten  met een 1e  plaats door het team Piet Maartense en Hans Wirtz. Ze staken 13 gewonnen partijen in hun zak met een + saldo van 90 punten. Daarvan verliezen was dus allerminst een schande.

Een welverdiende 2e plaats was voor het team van Ria van der Heijden en Jan Limonard met 11 gewonnen wedstrijden en een plus van 51 punten. De 3e  plaats was voor het team van Rinus Consemulder en Bennie Kroezen. 9 gewonnen en een saldo van + 46.

Opnieuw een fraaie wintercompetitie, waar iedereen veel plezier en spanning aan beleefde. De wedstrijdleiding Leo Wouters en Henny Wijs zien jullie namen als team graag een volgende doubletten-wintercompetitie op de lijst staan.

 

KLIK HIER: voor de eindstand van ieder team.

 

Wedstrijdleiding: Henny Wijs en Leo Wouters

 

 

(Terug naar boven)


Toernooien CJBM: 4 MAART 2018: JEU DE BOULES VOORJAARSTOERNOOI BIJ CJBM
   (05-03-2018)

4 MAART 2018: JEU DE BOULES VOORJAARSTOERNOOI BIJ CJBM

 

Op zondag 4 maart werden op de banen van Club Jeu de Boules Middelburg voor het 5e achtereenvolgende jaar het Voorjaarstoernooi gehouden.

32 teams (doubletten) deden mee aan deze aankondiging van het lenteseizoen dat voor deze club op 1 april gaat beginnen. Vanaf die datum zal verder alleen maar op de 32 buitenbanen gespeeld worden. Dit Voorjaarstoernooi vond plaats in de fraaie hal van CJBM met 20 binnenbanen en gezien de winterse omstandigheden kwam dit mooi uit.

Voor het spelsysteem werd gekozen voor uiteindelijk: de winnaars tegen de winnaars en de verliezers tegen de verliezers. Veel kansen voor iedereen dus. Verspreid over de hele dag werden 5 partijen gespeeld. Te beginnen om 10.00 uur.

Sportiviteit en gezelligheid gingen hier hand in hand. Te meer omdat diverse teams "van buiten" kwamen. Dat vertaalde zich ook in de einduitslag.

Met groot overmacht ging de eerste prijs naar het team van Piet Maartense en Hans Wirtz (CJBM), die alle 5 partijen in winst wisten om te zetten met een plus van 43 punten. Op de tweede plaats eindigden het team van Arjen van Noppen met Ceetan Wootan van Le Bastion uit Goes. De derde prijs ging naar Jens van de Berghe en Nicky Kockx uit België. Een welverdiende en prachtige vierde plaats werd de beloning voor het echtpaar Henk en Lenie van Vliet (CJBM).

Waarmee opnieuw het Voorjaarstoernooi van 2018 een absoluut gewild succes was en zeker op de lijst van 2019 zal terugkeren.

 

Het volgende toernooi op 10 mei 2018 is het Hij/Zij Toernooi voor jeu de boulers met een W-licentie of leden van CJBM met een clublicentie.

 

En dan staat op 21 april 2018 ook nog het Ot & Sien Toernooi op het programma voor iedere liefhebber van een van de leukste jeu-de-boules-toernooien dit jaar.

 

KLIK HIER: voor alle uitslagen van dit Voorjaarstoernooi.

 

Namens de wedstrijdleiding Henny Wijs en Leo Wouters

(Terug naar boven)


Clubcompetities: GEZOCHT: JEU-DE-BOULERS VOOR DE JAARLIJKSE "BOELUUSCOMPETITIE".
   (04-03-2018)

GEZOCHT: JEU-DE-BOULERS VOOR DE JAARLIJKSE "BOELUUSCOMPETITIE".

 

Ieder jaar wordt in het begin van de lente een magnifiek toernooi gespeeld, genoemd naar het (splinternieuwe) clubhuis van Club Jeu de Boules Middelburg: " 't Boel'uus".

Heuglijk is dat er ook ieder jaar meer belangstelling voor bestaat. Ook in 2018 gaat dit gewilde toernooi voor doubletten (2 spelers per team) van start en wel op alle donderdagen vanaf 12 april (daarna dus 19 en 26 april én op 3, 17 en 24 mei).

De teams zijn verdeeld in twee categorieën.

In de A-poule komen alleen de 2 leden, als team, met een licentie (club of wedstrijdlicentie) in aanmerking. In de B-poule mag hooguit  één deelnemer een licentie hebben, maar is niet noodzakelijk  dus.

Per speeldag speel je 3 partijen.

Elke jeu-de-bouler kan met een maatje (dus ook niet leden van CJBM) inschrijven voor deze unieke competitie. Durft u het aan? Bepraat je buurman/vrouw of goede kennis en schrijf je als team in per mail: lwoutzout@zeelandnet.nl of bel met Leo Wouters  06-24667977  of Henny Wijs 06-27201085.

In ons clubhuis hangt een inschrijflijst. Het is maar dat u het weet.

Kijk ook op onze CJBMsite op www.cjbm.nl

Er zijn prachtprijzen te winnen in natura.

 

Voor affiche Boeluuscompetitie: KLIK HIER

 

Webredactie: Berend-Jan van Hoeckel

(Terug naar boven)


Toernooien CJBM: SCHRIJFT U ZICH IN VOOR TWEE PRACHTIGE MEI-TOERNOOIEN?
   (28-02-2018)

SCHRIJFT U  ZICH IN VOOR TWEE PRACHTIGE MEI-TOERNOOIEN?

 

Onze niet aflatende en enthousiaste wedstrijdcommissie van CJBM zet in mei twee  al jarenlang succesvolle toernooien in het zonnetje. Opnieuw hopen zij op een flinke deelname, die de gezelligheid alleen maar kan verhogen.

Een uitdaging dus voor u allen, die de boulessport hoog in het vaandel hebben.

Twee verschillende spelsituaties die beiden even bijzonder zijn. Dat kun je niet zomaar laten liggen en bovendien test het uw "kunne" op een leuke manier.

 

HIJ/ZIJ TOERNOOI op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag)

Een bijzonder doublettentoernooi voor een man/vrouw team. Een licentie is verplicht, maar ook CJBMleden met een clubkaart zijn welkom. Op deze dag is de kans dus groot dat u niet alleen tegen uw eigen clubleden speelt maar ook tegen boulers uit heel Nederland. Het spelsysteem bestaat uit 2 voorgelote partijen met daarna nog 3 voorgelote partijen. Inschrijfgeld is € 10,= per doublet. De prijzen die u kunt winnen zijn geldprijzen.

KLIK HIER: voor de affiche van het Hij/Zij-Toernooi.

 

TÊTE À TÊTE TOERNOOI op maandag 21 mei (2e Pinksterdag)

Altijd al willen weten wat je eigenlijk waard bent als bouler? Dan is er maar één oplossing. Je speelt op je eentje tegen een ander eentje. Deze keer geen maatje waar je je aan kunt ophangen. Nee, deze keer moet u het helemaal zelf allemaal doen. Hebt u een licentie (W/J) of hebt u een lidmaatschapskaart van CJBM, dan kunt u aan dit Tête à Tête Toernooi deelnemen. Na 7 voorgelote partijen op deze dag weet u écht hoeveel u waard bent. Inschrijfgeld is € 5,= per persoon. Gaat u met een van de fraaie geldprijzen aan de haal, dan weet u dat u werkelijk uw dag had. En anders????? kunt u terugdenken aan een magnifieke en unieke dag.

KLIK HIER: voor de affiche van het Tête à Tête Toernooi

 

Ziezo, u bent weer op de hoogte van komende activiteiten die de wedstrijdcommissie met plezier voor u organiseert. Nu is het wachten op úw activiteit, en dat is uw inschrijving op de lijst in het clubhuis en/of ON TIP. Mogen wij op u rekenen?

 

Leo Wouters, namens de wedstrijdcommissie.

(Terug naar boven)


NPC en NK's: 24 FEBRUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 2E TEAM MIDDELBURG TEGEN VA-TOUT 3 (BREDA).
   (25-02-2018)

24 FEBRUARI 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 2E TEAM MIDDELBURG TEGEN VA-TOUT 3 (BREDA).

De thuis wedstrijd was geëindigd in een 4-4 gelijkspel. Geen “makje” dus voor ons team. Daarnaast moesten er ook 2 invallers worden ingepast, omdat Demi en Michael andere verplichtingen hadden op deze speeldag. Gelukkig waren Sjaak ( de opa van Myrthe) en Joost nog een redelijk nieuwkomer bij onze club bereid mee te gaan naar Breda. Op vragen in Breda dat er toch meer jongeren in ons team meespelen heb ik proberen uit te leggen dat we aan het verjongen zijn, alvast voor de toekomst. Dat begrepen ze niet helemaal goed geloof ik. Verder waren natuurlijk Banda,Maria,Myrthe en Mario weer van de partij. De eerste doubletten ronde speelden Myrthe met Sjaak. Zij wisten de partij te winnen met 13-5. Banda en zijn nieuwe collega Joost wisten de partij in een uiterste krachtpoging ook te winnen namelijk met 13-12. Mario, nu gelukkig geheel hersteld van de griep, won samen met Maria ook hun partij. Een 0-3 voorsprong dus voor ons team.

 De tripletten leverde helaas weinig succes op voor ons. Het team Sjaak,Myrthe en Banda maakte wat ongelukkige keuzes waar de tegenpartij gretig van profiteerde. 13-8 verlies. Het andere team ging helaas in het laatste deel van de partij ten onder door een terugval in hun spel wat nu eenmaal kan gebeuren. 13-11 verlies. De voorsprong dus met 2 punten geslonken.

 De laatste drie doublet partijen moesten dus de winnaar brengen. Gelukkig heeft ons team de stijgende lijn doorgezet en werden twee van de drie partijen gewonnen. Helaas konden Sjaak en Myrthe in een spannende strijd de overwinning niet pakken en verloren met 9-13. Mario en Maria lieten de tegenstander geen keus en pakte met 13-3 de winst. Banda en Joost speelden ook een goede partij en wonnen met 13-6. De eindstand dus 5-3 voor Middelburg 2.

Onze gastspelers Sjaak en Joost heel erg bedankt. Het leek wel of jullie al heel de competitie met ons meespeelden. Dat noem ik nu een prima invalprestatie. Het valt niet mee om zonder voorbereiding in een ingespeeld team te moeten invallen maar dat deden jullie toppie. Demi zette haar prestatie reeks ook door in de turnsport door met haar team ( springgroep)een eerste, tweede en een derde prijs op de drie verschillende onderdelen te halen. Banda haalde in de laatste 4 wedstrijden 10 winstpartijen achter elkaar. Zijn triplet verloor hij maar bij de daarop volgende doublet partij zette hij zijn zegetocht gewoon voort.

Piet Rottier

 

 

Stand NPC Middelburg 2 en 3 na 11e speeldag op 24 Februari
1 Jdb Dongen 2 Dongen 16 punten
2 Jdb Dongen 3 Dongen 9 punten
3 Middelburg 2 Middelburg 9 punten
4 Va Tout 4 Breda 7 punten
5 Middelburg 3 Middelburg 4 punten
6 Va Tout 3 Breda 3 punten

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - [Volgende >>]

Zoek in site:
           

    

    

Laatste nieuws:

15-03-2018

HELP JIJ DE ROMMELMARKTMEISJES?

Lees meer...

13-03-2018

28 MAART 2018. LEDENVERGADERING. U KOMT?

Lees meer...

12-03-2018

10 MAART 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 2E TEAM MIDDELBURG TEGEN DONGEN 2 (DONGEN).

Lees meer...

11-03-2018

10 MAART 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 1E TEAM MIDDELBURG TEGEN MIDI (DELFT).

Lees meer...

11-03-2018

10 MAART 2018. NATIONALE PETANQUE COMPETITIE. 3E TEAM MIDDELBURG TEGEN VA-TOUT 4 (BREDA).

Lees meer...

    

Kalender:
« Maart 2018 »
M D W D V Z Z
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Inloggen:

Ogenblik a.u.b. ...