U bent hier: Home Page › Nieuws › Nieuws

Nieuws

Varia: Liggen uw Euro’s maar een beetje te liggen? Wij hebben een idee!!
   (12-11-2019)

Liggen uw Euro’s maar een beetje te liggen? Wij hebben een idee!!

 

Als u de ledenoverlegvergadering van 6 november gemist hebt dan miste u ook een heel apart punt op deze agenda.

In het eerder uitgegeven financiële overzicht van onze club staat al een paar jaar een post waar we vanaf willen. Het gaat om een bedrag van nog steeds € 29.000,= van een 5,2 %lening bij de ABN-AMRO-BANK. Daar betaalt onze club jaarlijks rente en bankkosten over. Eigenlijk totaal overbodig met de huidige rentestand van 0,01 % rente.

Het bestuur heeft een zeer creatieve oplossing bedacht, die op 6 november werd voorgelegd aan de aanwezige leden. Het bestuur wil deze lening versneld aflossen en vroeg aan de leden of ze misschien een geldbedrag met Euro’s die ze hebben liggen of uitstaan beter als waardecertificaat aan de club willen geven. Hierover krijgt u een betere rente (1,5%) en voorwaarden dan bij een bank. Inmiddels heeft deze oproep al voor bijna het hele genoemde bedrag inschrijvers opgeleverd, maar er is nog een restbedrag in te vullen. Kijk nog eens goed naar uw stilliggende Euro’s en overweeg genoemd voorstel. Wilt u meer hierover weten neem dan contact op met Tonnie de Leeuw, telefoon: 06-51054616            Email:

Tonnie geeft u elke gewenste informatie en u wordt er zeker beter van.

Mag het bestuur op u rekenen?

 

(Terug naar boven)


Toernooien CJBM: HET NAJAARSTOERNOOI VAN 10 NOVEMBER 2019
   (11-11-2019)

HET  NAJAARSTOERNOOI  VAN 10 NOVEMBER 2019

 

Opnieuw mocht een toernooi van CJBM zich verheugen in een uitstekende deelname. Maar liefst 34 teams hadden zich opgegeven via ON-TIP en nu blijkt maar weer eens hoe belangrijk ON-TIP kan zijn wanneer men een toernooi organiseert waar ook andere boulesclubs aan kunnen deelnemen. Zo zagen wij spelers uit Goes (Le Bastion), Bergen op Zoom (Petangeske), Rotterdam, Sint Michielsgestel (’t Dupke) en natuurlijk Middelburg. Met zo’n mooi clubhuis, prachthal (met nieuwe entree) en ruime buitenbanen kan CJBM zich best representatief noemen. En die lofuitingen kregen we dus vaak te horen.

De wedstrijdleiding was in handen van Piet Dingemanse en Leo Wouters, daarbij voortreffelijk geassisteerd door Willy Wirtz.

De start was om klokke 10.00 uur en deze keer waren er 5 voorgelote partijen te spelen.

Opnieuw hadden Erna Petiet en Joep van Berkel zich ontfermd over de inkoop van 3 tussendoorprijsjes in de vorm van geestrijk vocht. En ook voor de 7 allerbeste waren heel speciale prijzen, waarvoor de wedstrijdleiding hen heel hartelijk bedankte.

Tegen half zes waren alle winnaars bekend.

 

Als eerste eindigde Bert Kuiper en John Schoonenberg met 5 gewonnen partijen en een plus van 46 punten.

Op de tweede plaats gingen Ria Bronsema en Karin Schillemans met 5 gewonnen partijen en een plus van 43 punten met hun prijs aan de haal.

Als derde eindigden Jeroen en Ronald Adriaanse. 4 gewonnen partijen en + 40

Als vierde plaatsten zich Marc Jeruzalem en Alex van Autrryve met 4 + 37

Vijfde werden Frans Hoornick en Arie Rook met 4 + 28

Zesde werden Jack Schillemans en Simon op de Kelder met 4 + 26

Als zevende wonnen Fabian Moes en Filiberto Dè Filippis met 4 + 24

 

Men mag rustig concluderen dat het Najaarstoernooi 2019 een heel geslaagd gebeuren was.

Namens Piet Dingemanse bedanken wij een ieder die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

 

PS: Wilt u ook weer eens naar een erg leuk toernooi? Schrijf u dan zich vast ON-TIP in voor het onvergetelijke VAN DER VALK SNERTTOERNOOI op 5 januari 2020.

 

Leo Wouters.

 

Voor het overzicht van de eindstand:  KLIK  HIER

Voor het zien van alle leuke foto’s:      KLIK HIER

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 9 NOVEMBER: MIDDELBURG-3 TEGEN PV MARKEER-2 UIT HOEK VAN HOLLAND.
   (10-11-2019)

NPC: ZATERDAG 9 NOVEMBER: MIDDELBURG-3 TEGEN PV MARKEER-2 UIT HOEK VAN HOLLAND.

Vandaag was het de beurt aan ons 3e NPC team om het op te nemen tegen PV Markeer. Vorige week speelde het 2e nog gelijk tegen dit team en wonnen wij tegen Petangeske-4. Winst deze week zou een flinke stijger in het klassement betekenen omdat 5 van de 7 teams qua punten dicht bij elkaar liggen.

Dan de partij. Sjaak en Maria bleken eerder een gouden team en wisten hun lange partij opnieuw te verzilveren 13-10. Helaas wisten zowel Daniel en Banda als Ria en Thijs niet tot hun beste spel te komen en werd er verloren met respectievelijk 5-13 en 7-13. Met 1-2 achterstand naar de tweede ronde.

De tripletten hebben ons dit seizoen nog weinig gebracht, daar wilden we met alle macht verandering in brengen. Gelukt! Dankzij goed pointeerwerk van Ria en erg strakke tireeracties van Salvador en Thijs werd de eerste partij makkelijk gewonnen. Wat bleek, op het veld er naast gebeurde exact hetzelfde, Jack, Daniel en Banda wisten hun tegenstander ook makkelijk af te troeven. Beide partijen 13-7 gewonnen. Zouden we vandaag opnieuw kunnen winnen? Aan het publiek zou het niet liggen want als vanouds kwamen veel CJBM-ers kijken. Dat terwijl ze aan alle kanten moesten uitwijken voor de vele rondvliegende buts.

De tweede doublettenronde startte voortvarend, zowel Ria en Salvador als Sjaak en Jack kwamen gemakkelijk op een dikke voorsprong. Het goede pointeerwerk dat de tegenstanders in de eerste ronde lieten zien, werd terug opgepakt en onze teams trokken helaas toch aan het kortste eind: 9-13 en 10-13. Bij Maria en Thijs was een lichte achterstand ontstaan. Door op het juiste moment het butje uit te schieten pakte dit team 4 punten en werd de overwinning snel verzilverd: 13-9. Opnieuw een gelijkstand waardoor het spannend blijft in deze poule. Middelburg-3 zit in de lift!

Thijs Poortvliet

Stand NPC Middelburg 2 & 3 na 5e speeldag op 9 november
1 L'Esprit-2 Schiedam 8 punten
2 Middelburg-2 Middelburg 5 punten
3 JBC Maasstad 1 Rotterdam 5 punten
4 Middelburg-3 Middelburg 5 punten
5 PV Markeer 2 Hoek van Holland 3 punten
6 JBC Vlaardingen Vlaardingen 3 punten
7 Petangeske-4 Bergen op Zoom 1 punten

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 9 NOVEMBER: GRAND CRU'82 UIT LEIDSCHENDAM TEGEN MIDDELBURG-1.
   (09-11-2019)

NPC: ZATERDAG 9 NOVEMBER: GRAND CRU'82 UIT LEIDSCHENDAM TEGEN MIDDELBURG-1.

Zaterdag 9 november was het al weer de 5e speelronde in de NPC. Middelburg-1 speelde een uitwedstrijd tegen Grand Cru’82-1 uit Leidschendam. Beide teams hebben tot nu toe 11 schamel puntje behaald. Dus beide teams waren gebrand op een overwinning.

Middelburg-1 bestond voor deze wedstrijd uit: Ada, Marco, Fabian, Piet, Ronald, Myrthe en Jeroen. In de 1 ronde hadden 2 van de 3 doubletten een trage start. Zowel Piet en Fabian als Ronald en Jeroen kwamen op een 5-0 achterstand. Piet en Fabian kwamen langszij maar wisten dit niet om te zetten in een overwinning. Zij verloren met 13-7. Ronald en Jeroen daarentegen wisten hun partij wel om te zetten naar winst. In een goede partij wonnen zij met 13-7. Ada en Marco speelden wederom een puike partij en wonnen met jawel 13-7. Een voorsprong van 2-1 na de 1e ronde voor Middelburg-1.

In de 2e ronde speelde de Fam. Adriaanse voor het eerst samen. Ze gingen voortvarend van start en namen een mooie 5-0 voorsprong. Daarna kwam de tegenstander terug en tot 8-9 ging het gelijk op. Daarna lukte het even niet meer bij de familie en verloren ze met 13-8. Ada, Piet en Marco speelde een degelijke wedstrijd. Maar ze wisten de kansen die ze kregen om de partij in hun voordeel te beslissen niet te pakken. En zo ging de tegenstander er met een 13-12 overwinning van door. Tussenstand 3-2 in het voordeel van Grand Cru.

Maar alles was nog mogelijk in de 3e ronde. Marco en Ada speelde weer een goede partij. Met goed plaats- en tirreurwerk werd er  13-10 gewonnen. Myrthe en Fabian gingen goed van start en namen een ruime voorsprong. Echter deze lieten ze weer als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar ze bleven ervoor gaan en bij een 11-11 stand wisten zij de partij over de streep te brengen. Een mooie 13-11 overwinning en een gegarandeerd punt om mee naar huis te nemen. Piet en Jeroen konden er hier nog 2 punten van maken. Helaas wisten zij dit niet te doen doordat ze met 13-8 verloren.

Kortom voor beide teams wellicht een kostbaar punt door de 4-4 einduitslag. Over 3 weken gaan we weer verder tegen L’Esprit-1 uit Schiedam. Wellicht kunnen we dan een keer winnen. We blijven er voor gaan.

Jeroen Adriaanse.

 

 

Stand NPC Middelburg 1 na 5e speeldag op 9 november
1 Amicale Boule dÁrgent 2 Rijswijk 10 punten
2 PV Gouda Gouda 7 punten
3 JBC Vlaardingen Vlaardingen 5 punten
4 PV Markeer Hoek van Holland 4 punten
5 ACP les Pointeurs Alpen aan den Rijn 4 punten
6 L' Esprit-1 Schiedam 4 punten
7 Middelburg-1 Middelburg 2 punten
8 Grand Cru '82-1 Leidschendam 2 punten

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 2 NOVEMBER: MIDDELBURG-1 TEGEN JBC VLAARDINGEN.
   (03-11-2019)

NPC: ZATERDAG 2 NOVEMBER: MIDDELBURG-1 TEGEN JBC VLAARDINGEN.

Zaterdag 2 november speelde Middelburg-1 een thuiswedstrijd tegen JBC Vlaardingen-1. Het team bestond voor deze wedstrijd uit: Ada, Marco, Fabian, Piet, Patrick, Myrthe, Ronald en Jeroen.

In de 1e ronde speelde Ada en Marco een uitstekende wedstrijd. Ze gaven hun tegenstander geen kans en wonnen met 13-2. Fabian en Piet gingen voortvarend van start. Tot 9-1 voor en toen kwam de klad er in. En zo werd er toch  nog verloren met 13-9. Bij Ronald en Myrthe liep het ondanks goed tireerwerk van Myrthe niet helemaal lekker. Zij verloren met 13-4. Tussen stand 2-1 in het voordeel van JBC Vlaardingen-1.

In de 2e ronde kunnen we kort zijn over het triplet Ada, Marco en Patrick. Een slechte wedstrijd leverde een kansloze 13-2 nederlaag op. Fabian, Piet en Jeroen gingen ook niet al te best van start. Maar na een wissel van pointeur wisten zij deze partij na een 8-0 achterstand om te zetten in een 13-8 overwinning. Tussen stand 2-3.

Een eindoverwinning was nog steeds mogelijk. Patrick en Jeroen speelde een degelijke wedstrijd en kregen de op 10-11 de kans om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Maar waar nog 2 punten gemaakt diende te worden waren 4 ballen hier niet genoeg voor. En in de daaropvolgende menne ging de tegenstander er alsnog met de overwinning 13-12 vandoor.

Een gelijkspel behoorde nu nog tot de mogelijkheid. Zeker omdat beide doubletten Ada & Marco en Myrthe & Ronald beide een ruime voorsprong hadden. Myrthe en Ronald wisten dit helaas niet om te zetten in een overwinning. Zij verloren met 13-10. Ada en Marco speelde samen weer een sterke partij. Ditmaal wisten zij met 13-4 te winnen.

Eindstand 3-5 in het voordeel van JBC Vlaardingen-1. Wederom een nederlaag. Dit seizoen verloopt tot nu toe zeer teleurstellend.  Hopelijk gaat het tij snel keren, want anders wordt het een heel moeilijk seizoen.

 

Jeroen Adriaanse

Stand NPC Middelburg 1 na 4e speeldag op 2 november
1 Amicale Boule dÁrgent 2 Rijswijk 8 punten
2 PV Gouda Gouda 5 punten
3 JBC Vlaardingen Vlaardingen 5 punten
4 L' Esprit-1 Schiedam 4 punten
5 PV Markeer Hoek van Holland 4 punten
6 ACP les Pointeurs Alpen aan den Rijn 2 punten
7 Middelburg-1 Middelburg 1 punten
8 Grand Cru '82-1 Leidschendam 1 punten

 

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 2 NOVEMBER: PV MARKEER-2 UIT HOEK VAN HOLLAND TEGEN MIDDELBURG-2.
   (03-11-2019)

NPC: ZATERDAG 2 NOVEMBER: PV MARKEER-2 UIT HOEK VAN HOLLAND TEGEN MIDDELBURG-2.

Zaterdagmorgen reisden wij af naar Hoek van Holland om te spelen tegen  het team van Markeer.

Wij werden daar zeer gastvrij ontvangen met koffie en soesjes. Nadat we allemaal hadden ingegooid om aan te banen te wennen kon de wedstrijd beginnen.

De doubletten waren Wim en Els, Erna en Joep, Henny en Piet.

Wim en Els wonnen voortvarend met goed spel de wedstrijd met 4-13. Joep en Erna begonnen goed aan hun wedstrijd maar lieten de tegenstander terug komen en werd het een spannende strijd die nipt verloren ging met 13-12.

Piet en Henny speelden een sterke wedstrijd en stonden al snel op een 4-10 voorsprong. Henny wist de boule regelmatig boven op de but te plaatsen en Piet was goed aan het tireren. Wat een paar keer niet gelukkig uitpakte doordat de but verplaatste of met de bal van de tegenstander meerolde, daardoor kon de tegenstander terug komen tot  8-10. Maar door het goede samenspel haalden zij de overwinning binnen 8-13. Om de koffie met een 1-2 voorsprong.

De tripletten bestonden uit Joep Erna en Jorien en Wim, Els en Jaap.

Joep, Erna en Jorien speelden een onregelmatige wedstrijd na een achterstand van 4-0 kwamen ze toch terug tot 8-9 maar de tegenstander haalde met een menne van 5 de overwinning binnen.

Wim Els en Jaap speelden een goede wedstrijd en bij een gelijk opgaande wedstrijd verloren ze nipt met 13-12.  Dus nu waren de rollen omgekeerd en stond het team van Markeer op een 3-2 voorsprong.

De volgende doubletten moesten aan de bak om alsnog een overwinning binnen te slepen. Henny en Piet, Joep en Jorien en Wim en Jaap.

Henny en Piet waren deze dag in blakende vorm en wonnen daardoor overtuigend met 1-13.

Bij Joep en Jorien verliep het minder goed mede doordat de tegenstander in de bak ging spelen met het grove grind waar we in de eerste mennes toch even aan moesten wennen.  We konden de opgelopen achterstand niet meer ophalen en verloren met 8-13.

Winst zat er vandaag voor ons team dus niet meer in… om een gelijkspel te halen moesten Jaap en Wim hun wedstrijd winnen.  Het was een zeer spannende eindstrijd met goed spel van beide teams maar Jaap en Wim trokken aan het langste eind en wonnen met 11-13. De eindstand kwam daardoor op 4-4. Wat de verhoudingen deze dag goed weergaf.

Jorien Kamermans

Stand NPC Middelburg 2 & 3 na 4e speeldag op 2 november
1 L'Esprit-2 Schiedam 6 punten
2 JBC Maasstad 1 Rotterdam 5 punten
3 Middelburg-2 Middelburg 5 punten
4 Middelburg-3 Middelburg 4 punten
5 PV Markeer 2 Hoek van Holland 1 punten
6 JBC Vlaardingen Vlaardingen 2 punten
7 Petangeske-4 Bergen op Zoom 0 punten

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 2 NOVEMBER: MIDDELBURG-3 TEGEN PETANGESKE-4 UIT BERGEN OP ZOOM.
   (03-11-2019)

NPC: ZATERDAG 2 NOVEMBER: MIDDELBURG-3 TEGEN PETANGESKE-4 UIT BERGEN OP ZOOM.

Vandaag gingen we met veel plezier en zin richting Bergen op Zoom om ons 4de wedstrijd te gaan spelen.

We reisde af met de volgende mensen richting Bergen op Zoom : Banda , Maria, Piet, Sjaak, Daniel, Thijs en als reserve speelster Ria die wat later aan schoof  bij ons team.

Na 2 gelijke spelen en 1 verloren wedstrijd, wilden we vandaag onze eerste winst gaan behalen met ons team.

De eerste ronde stonden de volgende mensen op het veld. Daniel en Maria gingen niet best van start. In een wip en een zucht stonden zij 9-0 achter daar moest iets aan veranderen . Dat gebeurde langzamerhand. Ze kropen steeds dichter bij en na een tijdje stond het ineens 10-10 dat ging goed. Uiteindelijk wonnen zij met 13-11 de partij.

De andere partij was Banda en Sjaak. Bij Sjaak liep het in het begin niet zo lekker. Ze hielden goed stand tot 7-7 en toen ging de tegenstander er van door Zij verloren hun partij met 13-7.

De 3e partij speelde Thijs en Piet. Deze mannen hadden geen enkele moeite met hun tegenstander. Ze walsten als een stoomtrein over de tegenstander heen.  Piet plaatste alles op de but en Thijs schoot alles weg. Zij wonnen hun partij met 13-2.

Dus we ging de rust in met een 2-1 voorsprong

De tweede ronde stonden de triplette op het programma. Een ding wat bij ons team nog niet wilt vlotten. Tot nu toe verloren wij altijd de tripletten dus dat moest vandaag maar eens anders. Thijs, Piet en Maria speelden een goede triplette ronde. Bij deze wedstrijd was het een bloedstollende partij. Het ging op en neer tot 11-11 en toen ging het als nog mis en zij verloren de partij met 13-11.

De andere partij was Banda, Sjaak en Daniel. Zij speelden alle drie geen goede triplette ronde. Het liep voor geen meter en zij verloren de partij met 6-13.

Dus keken we na twee rondes tegen een 3-2 achterstand aan.

Er moest dus een groot konijn uit de hoed getoverd worden om als nog een punt binnen te slepen. Ria en Thijs gingen samen spelen en dat ging als een speer. Ria was in bloedvorm en plaatste alles op de but. En Thijs, die de hele dag goed schoot, deed dat ook nu. Ze walste als een stoomtrein over de tegenstander en wonnen met 13-1.

Het tweede doublet Maria en Sjaak. Deze twee kanjers speelde als nooit van te voren zo goed samen. Maria maakte het beste los in Sjaak en dit zette zich in een mooie winstpartij neer. Ze wonnen met grote cijfers en wel met 13-5.

Het derde doublet waren Daniel en Banda. Zij schoten uit de startblokken. Banda plaatste alles deze partij op de but en Daniel schoot alles weg wat weg moest. En daar was de derde winst, want ze wonnen de partij met 13-3.

Het grote konijn uit de hoge hoed hadden wij dus goed gevonden en zo vierde wij onze eerst winst in de NPC van dit seizoen.

Met vriendelijke groet Daniel Staffhorst

(Terug naar boven)


Toernooien CJBM: DAMES TEGEN DAMES EN HEREN TEGEN HEREN TOERNOOI OP 26 OKTOBER 2019
   (29-10-2019)

DAMES TEGEN DAMES EN HEREN TEGEN HEREN TOERNOOI OP 26 OKTOBER 2019

 

Er hadden zich 22 heren doubletten en 14 dames doubletten aangemeld. Wat hadden we een prachtig weer. Eigenlijk was het de bedoeling allemaal in de hal te spelen, maar het zonnetje scheen, de jassen en vesten konden uit en de hele middag werd er zonder gemopper heerlijk buiten gespeeld. Ook het terras was druk bezet. De deelnemende jeugdleden werden verwend met een zak snoep.

Om 17.15 uur waren de drie wedstrijden klaar en kon de uitreiking van de prijzen beginnen. Erna Petiet had weer gezorgd voor een goed gevulde prijzentafel.

Allereerst werd bekend gemaakt wie het bedrag had geraden van de inhoud van de vaas met uitsluitend “koper” geld. Toos Stoffels had het juiste bedrag geraden en was er zichtbaar blij mee.

Voor de heren waren er 2 x 4 prijzen te verdelen en al de boodschappen waren gestopt in een blauwe tas. De dames kregen een roze tas met 2 x 3 prijzen.

De eerste prijs voor de heren was voor het koppel Piet Robijn en Chris Lokerse met als uitslag 3 winst plus 22. Bij de dames ging de eerste prijs naar Janine Lokerse en Julia van Staveren met dezelfde uitslag ook 3 winst plus 22.

Ook de kantine – gerund door Annemarie van Pelt en Riet Joosse - had het weer heerlijk druk, waarvoor onze dank.

 

De wedstrijdcommissie.

 

Voor de uitslagen van de Dames tegen Dames:                   KLIK HIER

Voor de uitslagen van de Heren tegen Heren:                      KLIK HIER

Voor alle foto’s van Joep van Berkel (ook in Foto-albums)  KLIK HIER

 

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 19 OKTOBER: MIDDELBURG-3 TEGEN JBC VLAARDINGEN-2 UIT VLAARDINGEN.
   (21-10-2019)

NPC: ZATERDAG 19 OKTOBER: MIDDELBURG-3 TEGEN JBC VLAARDINGEN-2 UIT VLAARDINGEN.

Na de enorme nederlaag ( zoiets doet vreselijk zeer) van de laatste wedstrijd moest Middelburg 3 toch iets recht gaan zetten. Een overwinning zou daarom heel welkom zijn en natuurlijk goed voor het zelfvertrouwen van het team. De nieuwe competitie indeling van de Middelburg 2 en 3 ploegen in een klas met een aantal Randstadploegen erbij zorgt voor kwalitatief zwaardere wedstrijden vergeleken met vorig jaar. Dat is echt een nieuwe uitdaging.

Monique, Maria, Ria, Jack, Salvador, Daniel, Banda en Marcel moesten dit keer de klus zien te klaren. We begonnen goed in de eerste doubletten ronde, waarin Maria en Jack in een pittig partijtje met 13-7 een overwinning noteerde. Banda en Daniel hadden het in hun wedstrijd moeilijker en keken in het begin toch tegen een achterstand aan die later in de partij professioneel werd weggepoetst 13-12. Ria en Salvador konden niet helemaal hun ritme vinden. Stonden ondanks dat toch een tijdje voor in punten. De laatste twee mennes zat het zeker niet mee en verloren zij de partij met 11-13.

De twee tripletten partijen was geen succes voor ons team Monique, Jack en Marcel konden niet inbreken in het spel van de tegenpartij en verloren met 3-13. Ook het op de training zo goed spelend andere team werd met een nederlaag terug naar de kantine gestuurd namelijk 4-13. Weg voorsprong. Van 2-1 naar een achterstand van 2- 3.

In de derde ronde moest het dus echt gebeuren. Helaas konden Monique en Salvador hun normale niveau niet bereiken en ging hun partij met 6-13 verloren. Daniel en een zich sterk herpakkende Marcel gaven hun tegenstanders geen kans om goed in hun spel te komen en wonnen met 13-3. Jack en Maria herhaalden wat ze in de eerste ronde deden, maar dan nog wat beter en trokken met 13-5 aan het langste eind. Een gelijke stand van 4 -4.

Het fijne van deze middag was zeker het geweldige onderlinge team gevoel waarbij de spelers elkaar goed hielpen door een dipje te geraken. Met Sjaak, Mark en Thijs er nog bij kan dit team alleen nog maar groeien. Middelburg 3 bedankt voor de geweldige middag. Ook natuurlijk de supporters bedank voor hun steun aan de 2 Middelburgse teams.

Piet Rottier

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 19 OKTOBER: MIDDELBURG-2 TEGEN PETANGESKE-4 UIT BERGEN OP ZOOM.
   (20-10-2019)

NPC: ZATERDAG 19 OKTOBER: MIDDELBURG-2 TEGEN PETANGESKE-4 UIT BERGEN OP ZOOM.

Op zaterdag 19 oktober speelden we thuis onze 3e competitiewedstrijd voor de NPC tegen Petangeske-4.

We begonnen met 3 maal doublet te spelen. Erna en Joep wisten hun partij met ruime cijfers te winnen 13-0. Jorien en Henny deden dat ook en wel met 13-1. Els en Piet wisten hun partij ook te winnen met 13-6.

We gingen dus met een 3-0 voorsprong van onze soep genieten. De 2e speelronde waren tripletten. Erna, Joep en Jaap wisten na een spannende partij met 13-11 te winnen. Els, Piet en Arie verloren hun partij met 11-13. Met een 4-1 voorsprong gingen we de laatste speelronde doubletten in.

Erna en Joep waren nu kansloos en verloren met 3-13. Jorien en Henny verloren hun partij na een spannende wedstrijd uiteindelijk met 10-13. De stand was toen nog 4-3 in ons voordeel. Het lot lag bij Arie en Jaap in handen of we gelijk zouden spelen of zouden winnen. Na een zeer spannende partij wisten ze met 13-10 te winnen. De einduitslag was een 5-3 overwinning.

Op 2 november spelen we uit in Hoek van Holland tegen PV Markeer-2. We hopen dan ook weer onze ongeslagen status te behouden.

Henny Wijs

Stand NPC Middelburg 2 & 3 na 3e speeldag op 19 oktober
1 JBC Maasstad 1 Rotterdam 5 punten
2 L'Esprit-2 Schiedam 4 punten
3 Middelburg-2 Middelburg 4 punten
4 JBC Vlaardingen Vlaardingen 2 punten
5 Middelburg-3 Middelburg 2 punten
6 PV Markeer 2 Hoek van Holland 1 punten
7 Petangeske-4 Bergen op Zoom 0 punten

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - [Volgende >>]

Zoek in site:
           

 

Laatste nieuws:

12-11-2019

Liggen uw Euro’s maar een beetje te liggen? Wij hebben een idee!!

Lees meer...

11-11-2019

HET NAJAARSTOERNOOI VAN 10 NOVEMBER 2019

Lees meer...

10-11-2019

NPC: ZATERDAG 9 NOVEMBER: MIDDELBURG-3 TEGEN PV MARKEER-2 UIT HOEK VAN HOLLAND.

Lees meer...

09-11-2019

NPC: ZATERDAG 9 NOVEMBER: GRAND CRU'82 UIT LEIDSCHENDAM TEGEN MIDDELBURG-1.

Lees meer...

03-11-2019

NPC: ZATERDAG 2 NOVEMBER: MIDDELBURG-1 TEGEN JBC VLAARDINGEN.

Lees meer...

    

Kalender:
« November 2019 »
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Inloggen:

Ogenblik a.u.b. ...