U bent hier: Home Page › Nieuws › Nieuws

Nieuws

NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 10 NOVEMBER, MIDDELBURG-2 TEGEN VA-TOUT-3 UIT BREDA.
   (12-11-2018)

NPC: ZATERDAG 10 NOVEMBER, MIDDELBURG-2 TEGEN VA-TOUT-3 UIT BREDA.

Zaterdag 10 november moest Middelburg-2 het opnemen tegen Va-Tout 3 uit Breda. Ons team bestond uit de spelers Joep, Erna, Piet, Els, Arie en Jorien.

In de eerste ronde werden we al direct geconfronteerd met een 3-0 achterstand. Het voordeel van het spelen van een thuiswedstrijd kwam op geen enkele wijze tot uiting,. Joep en Erna verloren hun partij met 7-13 en dat was nog de beste uitslag van de 3 doubletten. Piet en Els moesten met 3-13 hun meerdere erkennen en Arie en Jorien kwamen er met 1-13 helemaal niet aan te pas.

De volgende tripletten werden gespeeld in de samenstellingen Piet, Joep, Erna en Els, Arie, Jorien. Natuurlijk waren we uit op een beter resultaat en dat lukte, er vond een opmerkelijk herstel plaats. Beiden tripletten werden met goed spel gewonnen met 13-3 en 13-4.

De derde ronde begon dus met een 2-3 achterstand en er was dus nog van alles mogelijk. Helaas konden we het goede spel van de 2e ronde niet doortrekken. Ondanks dat we iets beter speelden dan in de eerste ronde volgden er toch weer 3 verlies partijen. Jorien en Els verloren met 4-13, Arie en Erna kwamen na een spannende partij niet verder dan 12-13 en Piet en Joep moesten genoegen nemen met 8-13.

Einduitslag 2-6 een resultaat waar we niet trots op zijn. Volgende keer strijden we voor een beter resultaat. 

Arie Rook

 

(Terug naar boven)


Toernooien CJBM: Najaarstoernooi 2018
   (12-11-2018)

Najaarstoernooi 11 november 2018.

De uitslag is te vinden bij uitslagen >CJBM toernooien.

Bij de fotoalbums is een album toegevoegd met foto's van de winnaars met hun prijzen.

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 10 NOVEMBER, MIDDELBURG-3 TEGEN PETANGESKE-4 UIT BERGEN OP ZOOM.
   (11-11-2018)

NPC: ZATERDAG 10 NOVEMBER, MIDDELBURG-3 TEGEN PETANGESKE-4 UIT BERGEN OP ZOOM.

In een overvolle hal, onze andere 2 ploegen speelden ook thuis, speelden we onze eerste thuis wedstrijd in deze 4e competitie ronde. De warmte voelen van je eigen stekje helpt vaak mee om tot een goed resultaat te komen. Dat bleek ook zaterdag het geval te zijn. Mario, Maria, Myrthe, Mark, Banda en Joost moesten het opnemen tegen Petangeske-4. En met in het achterhoofd, de uitslag van Petangeske in de 3e ronde tegen ons tweede team, werd er echt niet te licht over nagedacht. Mario moet, naast dat hij, net als de anderen, bij het team voor punten moet zorgen, ook proberen de tactische kennis vooral bij de jongeren, binnen het team op te schroeven. Hij speelde in de eerste ronde met Maria. Met heel goed spel haalden zij het eerste punt al snel binnen met een 13-2 overwinning. Mark en Myrthe volgden dit goede voorbeeld met een 13-8 overwinning en ook Joost en Banda pakten de zege in een bijna twee uur durende partij. 3-0 voorsprong na de eerste ronde en dat mag gezegd worden met goed spel.

De eerste tripletten werd gespeeld door Mario met Maria en Banda en werd professioneel omgezet in een 13-9 overwinning. Op de bank hadden we toen zo iets van “ het gaat lukken vandaag”. Dat werd nog even verstoord door de vergissing van Mark, Joost en Myrthe die hun partij helaas verloren met 3-13. Die waren dus optimaal gemotiveerd voor de laatste ronde.

In dezelfde samenstelling als in de eerste ronde werd er in de derde ronde dus begonnen met een 4-1 stand in punten. Zeker een gelijkspel maar er gloorde hoop op meer. Makkelijk zou het echt niet worden maar het moest meer dan een gelijk spel kunnen worden. Mario en Maria gaven toch weer als eerste, tegen een andere tegenstander dan in de eerste ronde, een positief signaal naar de anderen af met dit keer een 13-2 overwinning. Niet te kloppen vandaag dit team. Joost en Banda hadden alles nodig om te winnen 13-11. Mark en Myrthe hadden alles en” nog een beetje meer” nodig voor de overwinning 13-12. Dat beetje meer was concentratie en bevlogenheid. Eindstand 7-1. Een grandioze overwinning, die niet gekregen is maar bevochten moest worden. En dat zie ik deze competitie alleen maar verbeteren. De wil om te winnen is er, tactisch zijn we nu veel sterker aan het worden dan een jaar geleden en het is een TEAM geworden.   

Piet Rottier

 

Stand NPC Middelburg-2 & 3 na 4e speeldag op 10 november
1 Jdb Dongen-3 Dongen 5 punten
2 Middelburg-3 Middelburg 4 punten
3 Va-Tout-3 Breda 3 punten
4 Petangeske-4 Bergen op Zoom 2 punten
5 Middelburg-2 Middelburg 2 punten

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 10 NOVEMBER, MIDDELBURG-1 TEGEN JBC NIEUWERKERK-1 UIT NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL.
   (10-11-2018)

NPC: ZATERDAG 10 NOVEMBER, MIDDELBURG-1 TEGEN JBC NIEUWERKERK-1 UIT NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL.

Zaterdag 10 november trad Middelburg-1 aan tegen JBC Nieuwerkerk-1 uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Middelburg-1 werd deze wedstrijd vertegenwoordigd door Ada, Ronald, Piet M., Fabian, Filiberto, Patrick en Jeroen.

In de 1e ronde stond Jeroen wissel. Ada en Filiberto kwamen niet in de partij voor en verloren met 3-13. Fabian en Piet begonnen sterk en kwamen ruim voor. Helaas kwam de tegenpartij terug en gingen er zelfs met de winst van door, 11-13. Bij Ronald en Patrick verging het net andersom. Na een matige start en een 0-6 achterstand kwamen ze beter in de wedstrijd en wonnen deze nog met 13-6. Stand na 1e ronde 1-2.

In de 2e ronde speelden Filiberto en Ada samen met Fabian. Op papier een heel sterk team. De mogelijkheden om de partij in hun voordeel te beslissen werden niet gepakt en zo werd er met 11-13 verloren. Deze ronde was Piet de wissel. Ronald, Patrick en Jeroen gingen voortvarend van start en namen snel een grote voorsprong. Maar daarna lieten ze de tegenstander terug komen tot 10-10. Met een schot van Jeroen waardoor de but geraakt werd en zo uit de baan vloog, pakte zij met nog 3 ballen in de hand de benodigde 3 punten en wonnen met 13-10. Stand na 2e ronde 2-3.

Om de wedstrijd nog te winnen moesten alle 3 de doubletten in de 3e ronde gewonnen worden. Nu was het de beurt van Patrick om wissel te staan. Ronald speelde nu samen met Fabian. Zij speelde een goede wedstrijd en wonnen verdiend met 13-5. Bij Piet en Filiberto ging het niet en verloren hun partij met 2-13. Ada en Jeroen begonnen moeizaam. Maar na een wissel van pointeur/tireur kwamen ze nog sterk terug. Helaas was het niet voldoende en verloren zij  met 9-13.

Helaas kon de voorwaartse stap van de vorige speelronde niet vervolgd worden en werd deze wedstrijd met 3-5 verloren.  Op 8 december gaan we tegen de koploper Petangeske-2 weer voor de winst.

Bij deze wil ik onze wedstrijdleiding, Leo Wouters en Henny Wijs en onze mensen achter de bar, Hans en Corrie van Eijzeren van harte bedanken voor hun medewerking.

Jeroen Adriaanse

 

Stand NPC Middelburg-1 na 4e speeldag op 10 november
1 Petangeske-2 Bergen op Zoom 8 punten
2 Va-Tout-2 Breda 6 punten
3 PV Tilburg-1 Tilburg 5 punten
4 Grand Cru '82-1 Leidschendam 4 punten
5 Middelburg-1 Middelburg 3 punten
6 L' Esprit-1 Schiedam 3 punten
7 JBC Nieuwerkerk-2 Nieuwerkerk 3 punten
8 Midi-2 Delft 0 punten

(Terug naar boven)


Toernooien CJBM: DAMES EN HEREN TOERNOOI van 3 november 2018
   (05-11-2018)

DAMES EN HEREN TOERNOOI van 3 november 2018

 

Het was een heerlijke zonnige middag. Er hadden zich 20 heren doubletten en 14 dames doubletten gemeld en ze waren er allemaal keurig op tijd.

Een aantal doubletten gingen in goed overleg buiten spelen, de meesten kozen voor de hal. Het was overal op ons terrein gezellig druk

Om 17.15 uur was de laatste partij uitgespeeld en konden de prijzen verdeeld worden.

De eerste prijs voor de heren ging naar Bert Kuiper en Jan Trimpe. 3 winst plus 24.

De eerste prijs voor de dames Maria en Evy Norimarna was ook 3 winst plus 22.

De tweede prijs voor de heren ging naar Henny Wijs en Wim Koster, de derde naar Banda Norimarna en Charles Gelijn, de vierde naar Jos de Goffau en Frans Hoornick, de vijfde naar Jon van Rossum en Cor Weug. Ook waren er nog tussendoor prijzen bestaande uit een lekkere fles wijn.

De tweede prijs voor de dames ging naar Jorien Kamermans en Anneke Swint, de derde prijs naar Corrie van Eijzeren en Willy Nieuwkoop, ook een derde prijs ging  naar Mieke Poelman en Sien Passenier (door een rekenfoutje van ondergetekende, kregen deze twee dames een gelijkwaardig bedrag uitgekeerd). De vierde  prijs naar Irma Malicki en Wil Barkeij, de vijfde naar Annemarie Pelt en Coby de Goffau. Ook voor de dames tussendoor prijzen.

 

Erna Petiet

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 27 OKTOBER, DONGEN-3 (DONGEN) TEGEN MIDDELBURG-3.
   (29-10-2018)

NPC: ZATERDAG 27 OKTOBER, DONGEN-3 (DONGEN) TEGEN MIDDELBURG-3.

Zaterdag moesten we de derde uitwedstrijd op rij spelen voor de NPC. Dit was de verste en wel naar Dongen. Dongen 3 was namelijk de tegenstander. Die kenden we nog van vorig jaar en was toen lang onze concurrent voor de 2e plaats op de ranglijst. Pas op de laatste dag vielen toen de beslissingen en werden wij door een “dikke “nederlaag nog 4e doordat Middelburg 3 ( nu Middelburg 2) door die nederlaag ons op saldo voorbij ging. Het moest er dus deze zaterdag maar eens van komen dat de rollen omgedraaid werden. Als spelers gingen mee Maria, Banda, Myrthe, Mark, Joost en Sjaak.

Joost speelde zijn eerste wedstrijd in deze competitie en deed dat voortreffelijk. In de eerste ronde waren de koppels Maria en Sjaak, Joost en Mark en het derde duo Myrthe met Banda. Het eerste doublet verloor kansloos met 13-2. Ik moet erbij zeggen dat hun tegenstanders geweldig stonden te spelen. Myrthe en Banda begonnen met een achterstand maar herpakten zich. Hadden later in de partij dikke kans op de overwinning maar in de laatste twee mennes ging het even fout ondanks het geweldig goed plaatsen van Myrthe. Je moet ook het nodige geluk hebben. Het werd 13-11 voor Dongen. Mark en Joost gingen als een speer en stonden na 7 mennes met 0-7 voor. Ook deze tegenstander gaf niets maar dan ook niets weg met als gevolg dat ze in een aantal mennes dichterbij slopen. Ook weer punt voor punt. Uiteindelijk kregen Mark en Joost er de vinger weer achter en werd er een 9-13 overwinning behaald. 1-2 achterstand na de eerste ronde en dus nog alles mogelijk.

In gezamenlijk overleg de tripletten samengesteld voor de tweede ronde gezien de sterke kanten van de tegenpartij en onze ambitie deze wedstrijd te winnen. Bij het team Maria, Sjaak en Myrthe pakte dit niet goed uit en werd er in een vlotte partij met met 8-13 verloren. 3-1 dus. De wedstrijd van Mark, Joost en Banda werd een heel langdurende partij waarbij de toeschouwers met zweet in de handen op de bank zaten. Uteindelijk wist dit team de overwinning met 13-10 er uit te slepen. Tussenstand een 3-2 achterstand.

Het kon nog allemaal in de laatste drie partijen. Minimaal een gelijkspel moest er toch uitgehaald kunnen worden. Het werden drie geweldige partijen, waarbij Maria en Sjaak hun tegenstanders wel aan de kant schoven zodat we weer gelijk stonden 3-3. De twee andere partijen, Myrthe en Banda en het andere koppel Joost en Mark, werden geweldige partijen met heel veel strijd. Lange tijd dacht ik nog aan een overwinning of in ieder geval een gelijkspel. Echter de tegenstanders hadden iets meer geluk dan wij waardoor deze twee partijen werden verloren met 13-11 en 13-10. Dongen had 2 schutters die bijna niets misten ondanks dat Joost geweldig speelde in zijn eerste wedstrijd. Dat heeft in mijn ogen de doorslag gegeven. Met opgeheven hoofd en een beetje tegenstrijdig gevoel ( de uitslag had ook andersom kunnen zijn) de terugtocht aanvaard. We zijn gewaarschuwd voor deze sterke ploeg voor de thuiswedstrijd.

Piet Rottier

Stand NPC Middelburg 2 & 3 na 3e speeldag op 27 oktober.
1 Jdb Dongen-3 Dongen 3 punten
2 Petangeske-4 Bergen op Zoom 2 punten
3 Middelburg-3 Middelburg 2 punten
4 Middelburg-2 Middelburg 2 punten
5 Va-Tout-3 Breda 1 punten

 

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 27 OKTOBER, PETANGESKE-4 (B op.Z) TEGEN MIDDELBURG-2.
   (28-10-2018)

NPC: ZATERDAG 27 OKTOBER, PETANGESKE-4 (BERGEN op ZOOM) TEGEN MIDDELBURG-2.

Op de 3e speelronde van de NPC moest Middelburg-2 naar Petangeske-4 in Bergen op Zoom. Het team bestond deze keer uit Arie,Jorien,Joep,Erna,Wim en Henny.

De eerste 3 partijen waren doubletten. Arie en Henny verloren hun partij met 5-13. Jorien en Wim verloren ook hun partij met 6-13. Alleen Erna en Joep wisten hun partij in winst om te zetten een 13-6 overwinning. Na 3 partijen was de stand 2-1 in het voordeel van Petangeske-4.

De volgende partijen waren tripletten. Jorien,Henny en Wim verloren hun partij met 5-13. Erna,Joep en Arie verloren hun partij met 8-13. Na 5 partijen was de stand 4-1 in het voordeel van Petangeske-4.

We gingen vol goede moed aan onze laatste 3 partijen doubletten beginnen. Als we deze 3 partijen in winst konden omzetten zou de stand 4-4 kunnen worden. Helaas was dit niet het geval.

Arie en Jorien hielden goed stand maar helaas verloren ze hun partij met 10-13. Joep en Erna kwamen na een 7-0 achterstand aardig terug maar moesten ook hun partij in een nederlaag afsluiten 8-13. Wim en Henny hadden niets in te brengen en verloren terecht met 2-13.

We raakten niet gewend aan het terrein en keerden met een 7-1 nederlaag huiswaarts.

Hopelijk zal de volgende speelronde weer een winst voor ons team opleveren.

Henny Wijs

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 27 OKTOBER, MIDDELBURG-1 TEGEN MIDI-2 UIT DELFT.
   (28-10-2018)

NPC: ZATERDAG 27 OKTOBER, MIDDELBURG-1 TEGEN MIDI-2 UIT DELFT.

Oorspronkelijk stond er voor Middelburg-1 op zaterdag 27 oktober een uitwedstrijd tegen MIDI-2 uit Delft op het programma. Door Festiviteiten in de buurt van de club kon daar niet gespeeld worden. Dus daarom werd deze wedstrijd nu in Middelburg gespeeld.

Middelburg-1 moest het doen zonder de topschutters Marco, Fabian en Filiberto. Het team wat voor de eerste overwinning van deze competitie moest gaan zorgen bestond uit Ada, Piet M., Patrick, Hans W., Ronald en Jeroen.

Uit betrouwbare bron moest het duo Piet en Hans garant staan voor 2 punten. Helaas was die informatie niet juist. In de 1e ronde speelde ze tegen een sterke tegenstander en haalde zelf niet hun niveau.  Ze verloren zodoende met 5-13. Ronald en Patrick speelde een degelijke wedstrijd. Goede mennes afgewisseld met wat mindere mennes werd er toch mooi met 13-8 gewonnen. Ada en Jeroen maakte er samen met hun tegenstanders een marathonpartij van. Na 1,5 uur spelen stond er nog maar een 5-6 stand op het bord. Dit was het punt waarop Ada en Jeroen besloten gas te geven. Door in de 3 daaropvolgende mennes respectievelijk 3, 4 en 1 punt te pakken wisten ze deze partij om te zetten in een 13-6 overwinning. Voor het eerst een 2-1 voorsprong na de 1e ronde in deze competitie.

Na onderling overleg tijdens een lekker bakje soep en broodje werden de triplettes voor de 2e ronde samengesteld. Hans, Patrick en Ronald speelden een uitstekende wedstrijd en wonnen met 13-6. Het andere triplet Ada, Piet en Jeroen kenden evenmin problemen met de tegenstander. Zij wonnen met 13-5. Hierdoor was Middelburg-1 al verzekerd van 1 punt door de 4-1 tussenstand.

Maar uiteraard gaan we vol voor de overwinning in de 3e ronde. Met dezelfde doubletten als de 1e ronde gingen we van start. Hans en Piet waren de eerste die hun partij wonnen. Tegen een moedig tegenstribbelende tegenstander wisten zij met 13-10 te winnen. Ada en Jeroen speelde tegen dezelfde tegenstander als de 1e ronde. Dit keer verliep de partij wat sneller. Door goed spel werd er 13-3 ruim gewonnen. Bij Ronald en Patrick ging het alle kanten op. 1-6 achter, 6-6 gelijk, 10-6 voor, 10-12 achter. Maar uiteindelijk door 3 punten te pakken kaapten ze de overwinning weg met 13-12.

Resultaat een zeer mooie 7-1 overwinning. Op zaterdag 10 november speelt Middelburg-1 thuis tegen JBC Nieuwerkerk-1. Ook dan hopen we weer een overwinning te behalen.

Jeroen Adriaanse

Stand NPC Middelburg 1 na 3e speeldag op 27 oktober.
1 Petangeske-2 Bergen op Zoom 6 punten
2 Grand Cru '82-1 Leidschendam 4 punten
3 Va-Tout-2 Breda 4 punten
4 PV Tilburg-1 Tilburg 3 punten
5 Middelburg-1 Middelburg 3 punten
6 L' Esprit-1 Schiedam 3 punten
7 JBC Nederlek-1 Lekkerkerk 1 punten
8 Midi-2 Delft 0 punten

 

(Terug naar boven)


NPC en NK's: NPC: ZATERDAG 27 OKTOBER, DONGEN-3 (DONGEN) TEGEN MIDDELBURG-3.
   (24-10-2018)

NPC: ZATERDAG 27 OKTOBER, DONGEN-3 (DONGEN) TEGEN MIDDELBURG-3

Met onze “nieuwe jeugd-seniorenploeg” Middelburg  gaan we zaterdag aanstaande proberen de punten weg te halen in Dongen bij het team Dongen 3. Na de overwinning 2 weken geleden in Breda tegen Va-Tout 3 zit in ieder geval de moed er bij de speler(sters)er goed in. De echte wil om te winnen is er in ieder geval. Daarnaast heeft Marco op de laatste training zijn uiterste best gedaan de ploeg wedstrijd klaar te maken. We gaan ervoor.

Piet Rottier

(Terug naar boven)


Jeugd: JEUGDGROEP CJB MIDDELBURG
   (24-10-2018)

JEUGDGROEP CJB MIDDELBURG

Al jaren zijn we bezig jeugdleden te werven maar het is en blijft voorlopig een heel moeilijke zaak. Petanque of Jeu de Boules oogt als een bezigheid voor de wat ouderen onder ons. Gezellig en vooral in de zomer met elkaar een boulesbalgooien. En na afloop gezellig op het terras of in het clubhuis met elkaar napraten over hoe geweldig goed er gespeeld is, onder het nuttigen van een kop koffie of wat men anders wil drinken. Dat is een kant, vooral de “sociale functie”, van het petanque spelen bij onze club. Wij noemen dat onze recreatieve leden die met dit spel een paar delen van de week gezellig met elkaar actief in iets bezig kunnen zijn. Dat wil niet zeggen dat ze niet willen winnen, daar doen de meesten echt hun best voor, maar het samen spelen en na afloop ( er zijn er ook bij die dit tussendoor doen) met elkaar praten is het belangrijkste. Op de woensdag hebben wij zo´n groep van ongeveer 80 leden waarvan er iedere week tussen de 60 en 70 daad werkelijk aanwezig zijn. Er komen er bijna maandelijks een aantal bij.

Natuurlijk zijn wij een echte sportvereniging met een groot aantal, dat prestatiegericht petanque spelen. Zo´n 100 leden doen daar in een of andere competitie- of toernooi vorm aan mee. Met 3 teams spelen we bijvoorbeeld mee in de Nationale Petanque Competitie (NPC) en daar zijn zeker 30 spelers mee bezig. Daarnaast spelen er een groot aantal mee in de club competities en op club-nationale- of internationale petanque toernooien.

Daarom durven wij bij CJBM te zeggen dat het spelen van Petanque een echte wedstrijdsport is waar veel oefening voor nodig is. Net als bij andere sporten is het bij Petanque ook dat het gezegde “Jong geleerd is oud gedaan”opgaat. Hoe eerder je begint hoe beter je techniek en spel inzicht zal worden. Natuurlijk komt er een stukje aanleg bij, maar met langdurig en intensief trainen kun je ook heel ver komen.

Bij “Jong geleerd is oud gedaan” begint het dus. Wij zijn als club al een aantal jaren intensief bezig met het werven van jongelui. Ondertussen is de groep jeugdleden die er nu is, middels training en competitiewedstrijden spelen, aan het proberen hun niveau steeds maar te verbeteren. Zij moeten namelijk straks het stokje van de ouderen over kunnen nemen om ons eerste team in de Nationale Petanque Competitie op een hoger niveau te krijgen. Wij denken dat gaat lukken.

Piet Rottier en Jeroen AdriaanseDe laatste twee jaar is de aanwas van jeugdleden nihil geweest. Dat moet beter. Er gloort weer hoop, want er hebben zich een aantal broertjes gemeld die verzot zijn op Petanque spelen. Ongeveer 4 weken geleden zijn zij op zondagmorgen om 12 uur naar de jeugdtraining komen kijken en doen vanaf die tijd gewoon lekker mee. Ze worden gewend gemaakt aan het spelen met de boulesballen en de techniek. En sinds 2 weken is er ook een meisje (dochter van een lid) mee komen doen. Alle 5 deze kinderen worden steeds enthousiaster op de training en doen het al heel leuk, zodat we er trots op mogen zijn. Afgelopen zondag waren er ook 5 kleinkinderen die meekwamen om te trainen en die na afloop al direct vroegen: “Opa mogen we volgende week weer mee”. Voor ons is het duidelijk dat als kinderen zien en zelf mogen proberen wat Jeu de Boulen is ze daar best enthousiast over kunnen worden. Blijkbaar is Jeu de boule/petanque toch niet alleen een sport voor bejaarden.

U weet het nu. U kunt gewoon met uw kinderen, kleinkinderen, kinderen van familieleden of buurkinderen op zondagmorgen eens komen kijken. Wedden dat ze het leuk vinden. Neem wanneer je willen komen vantevoren contact op met een van onderstaande personen. Het is namelijk niet iedere zondag training in verband met NPC.

PS. 2 van de 4 broertjes zijn nog maar 5 jaar oud maar hebben volgens ons Petanque –genen.

Piet Rottier en Jeroen Adriaanse

 

(Terug naar boven)

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - [Volgende >>]

Zoek in site:
           

    

    

Laatste nieuws:

12-11-2018

NPC: ZATERDAG 10 NOVEMBER, MIDDELBURG-2 TEGEN VA-TOUT-3 UIT BREDA.

Lees meer...

12-11-2018

Najaarstoernooi 2018

Lees meer...

11-11-2018

NPC: ZATERDAG 10 NOVEMBER, MIDDELBURG-3 TEGEN PETANGESKE-4 UIT BERGEN OP ZOOM.

Lees meer...

10-11-2018

NPC: ZATERDAG 10 NOVEMBER, MIDDELBURG-1 TEGEN JBC NIEUWERKERK-1 UIT NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL.

Lees meer...

05-11-2018

DAMES EN HEREN TOERNOOI van 3 november 2018

Lees meer...

    

Kalender:
« November 2018 »
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Inloggen:

Ogenblik a.u.b. ...